arsura limba si cerul gurii
De vreo 2 luni am o durere la baza limbii in partea dreapta a fost la început ca o jena uşoară după care sa intensificat pe fiecare zi, de vreo 3_4zile a început sa ma arda limba pur si simplu începand din partea dreapta de sub limba si pana aproape de vârful limbii menţionez ca arsura este permanenta si ma jeneaza si când beau apa sau mănânc ma_m uitat pe limba pana in spate nu vad nimic anormal nu am limba încărcată am făcut un exudat si nimic ce sa am oare va rog un sfat
5 comentarii
este o problema la nivelul tractului digestv.. gastro-intestinal
doar cu reactie in cavitatea bucala
de vina poate fi si mancarea foarte acra, acida, fructele citrice..s.a
doar cu reactie in cavitatea bucala
de vina poate fi si mancarea foarte acra, acida, fructele citrice..s.a
Menţionez ca nu beau alcool cafea nu mai beau de 2luni nu fumez si nu mănânc carne grasa menţionez ca durerea si arsura o simt doar pe partea dreapta a limbii am încercat cu glicerina badijonări gargara cu ceaiuri
fructele citrice, otetul...s.a mancare acra, acida e mult mai nociva decat alcoolul..s.a ce ai enumarat
faci consult la Stomatolog.. un dinte rupt poate trauma limba sau o infecte al gingie...irita limba
faci consult si investoagatii amanuntite la gastrologie
sun boli care NU dor la inceput ( gastrita, colita..s.a) dar dau simptome la distanta ca sa pricepi si sa le depistezi la timp
cand doare burta..deja e cam tarziu..si boala e in alta faza..de chirurgie
faci consult la Stomatolog.. un dinte rupt poate trauma limba sau o infecte al gingie...irita limba
faci consult si investoagatii amanuntite la gastrologie
sun boli care NU dor la inceput ( gastrita, colita..s.a) dar dau simptome la distanta ca sa pricepi si sa le depistezi la timp
cand doare burta..deja e cam tarziu..si boala e in alta faza..de chirurgie
Poate de la sistemul digestiv sa te arda limba, am si un gust ciudat in gura nu stiu cum sa il descriu, de metal in special după ce consum alimente unde trebuie sa ma duc sa fac niste analize ca nu cred ca este de gluma
fishingmaster am aceleas simptome ca ale tale chiar si mai rau de 2 ani chiar nu stiu ce sa mai fac, am facut o multime de analize fara un rezultat simpt ca imi ia gura foc si gatu daca ai putea sa imi dai un sfat ti_as multumi sau daca ai nevoie sa ma intrebi ceva iti raspund cu ce_a mai mare placere !!! la multi ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba incarcata...
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4basicute pe limba
- 9Bubite pe limba
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 3Senzatie de inghit limba.
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 12jena la baza limbii
- 1limba galbena
- 6Rog interpretare rezultat PET-CT dupa operatie de carcinom scuamos sub limba
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 0Limba umflata si amortita
- 1Urgent limba
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 2Durere de gat persistenta
- 1Durere sub limba
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte
Mai multe informații despre: Limba