Ar trebui sa fac o intrerupere de sarcina?
Sunt insarcinata in 3 saptamani. Am intrerupt anticonceptionalele - Logest - doar de la inceputul lunii august, ultima menstruatie avand-o lpe 3 august. Am luat si cateva medicamente contra racelii - nurofen, algocalmin - nestiind la momentul respectiv ca sunt insarcinata. Menstruatia a intarziat 11 zile (dupa calculele mele), mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, am fost la medic si mi-a confirmat sarcina, fara a face insa o ecografie. Medicamentele luate si faptul ca nu au trecut decat doua saptamani de la intreruperea anticonceptionalelor imi vor influenta sarcina si sanatatea copilului? Ar trebui sa fac o intrerupere de sarcina?
4 comentarii
Nu mai am nevoie de niciun raspuns. Intre timp am rezolvat problema. Oricum, imi trebuia un raspuns imediat, care nu a venit nici pana acum. Multumesc.
Draga Dido,
Cred ca raspunsul meu vine cam tarziu, totusi iti raspund. Am luat decizia de a face intreruperea de sarcina, dupa ce am consultat inca un medic. Nu a fost placut dar asta a fost decizia mea. Sper ca nu ai recurs la aceeasi solutie.
Cred ca raspunsul meu vine cam tarziu, totusi iti raspund. Am luat decizia de a face intreruperea de sarcina, dupa ce am consultat inca un medic. Nu a fost placut dar asta a fost decizia mea. Sper ca nu ai recurs la aceeasi solutie.
eu am luat diane 35 si am decis sa fac o pauza. din 11 feb n-am mai luat. insa acum mi-a intarziat ciclul si m-am gandit ca poate fi vorba de o sarcina. cand ti-am scris tie inca nu facusem testul, dar intre timp am recurs si la asta si a iesit negativ. totusi, sunt de-acum 10 zile de cand mi-a intarziat.. iar testul nu e sigur 100%. intre timp am tot inhalat ventolin (am astm) si am baut ceva cam mult vin la niste petreceri. spun astea ca un plus de pericol pt o eventuala sarcina. o sa repet testul peste inca o saptamana daca nici pana atunci nu am menstruatie...
totusi, medicul ti-a spus sa faci intreruperea?????
vad peste tot ca n-ar fi risc pt sarcina situatia de a ramane in prima luna de la renuntarea la anticonceptionale...????
totusi, medicul ti-a spus sa faci intreruperea?????
vad peste tot ca n-ar fi risc pt sarcina situatia de a ramane in prima luna de la renuntarea la anticonceptionale...????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un sfat: sunt insarcinata si am descoperit ca am sifilis
- 4candida
- 5uter mai mic reprezinta un risc pentru sarcina?
- 4mediu toxic...pentru fat
- 5efectul radiatiilor asupra embrionului
- 7Toxoplasmoza in sarcina, rezultate
- 4Radiografie in sarcina!!!!!
- 3sotret - sarcina
- 9placenta posterioara inserata jos in sarcina poate cauza secretii roz ?
- 0proteinele cu creatina de la sala afecteaza sarcina?
- 3Risc in sarcina?
- 1Dureri abdominale
- 2Radiografia inainte de sarcina
- 1produsele toxice pt furnici in primul trimestru de sarcina
- 1Radiografie si RMN la o saptamana de sarcina
- 2Intrerupere sarcina dupa CT cu substanta de contrast
- 0Baie fierbinte in sarcină
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 3 riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: