Discomfort in anus/rect?

Salut!
Am 25 de ani. Am o problema mai rusinoasa de o saptamana, anume ca simt o jena in anus sau rect. Se simte ca si cum as avea ceva ramas acolo, ca si cum ma zgarie sau simt ca se plimba ceva cand fac anumite miscari, cateodata chiar mici intepaturi de disconfort. Toate simptomele astea sunt si urmate de o senzatie de presiune. Parca mi-a ramas o mica parte din scaun blocata acolo, chiar daca nu e nimic inauntru.
Inainte sa-mi apara simptomele astea, am fost constipat cateva zile, in sensul ca faceam zilnic, dar faceam tare si bobite multe. Ma cam chinuiam la WC ca sa scot pe rand totul.
In prezent am inceput sa mananc alimente bogate in fibre si sa ma hidratez. Am scaun normal as zice eu, culoare normala (cateodata maro, cateodata maro cu o tenta galbuie sau verzulie), nu ma doare dupa ce fac, ci doar simt jena aia in continuare pentru putin timp, nu am văzut sange prezent in scaun.
Nu prea stiu de la ce este si imi este frica sa nu fie ceva mai nasol. Ma gândeam sa merg si la medic daca persista, dar am teama si rusine pentru ca stiu ca un consult la poponeata se lasa cu degete sau alte lucruri bagate acolo.
A mai patit careva? Parere de la un medic?
Multumesc! :)
Am 25 de ani. Am o problema mai rusinoasa de o saptamana, anume ca simt o jena in anus sau rect. Se simte ca si cum as avea ceva ramas acolo, ca si cum ma zgarie sau simt ca se plimba ceva cand fac anumite miscari, cateodata chiar mici intepaturi de disconfort. Toate simptomele astea sunt si urmate de o senzatie de presiune. Parca mi-a ramas o mica parte din scaun blocata acolo, chiar daca nu e nimic inauntru.
Inainte sa-mi apara simptomele astea, am fost constipat cateva zile, in sensul ca faceam zilnic, dar faceam tare si bobite multe. Ma cam chinuiam la WC ca sa scot pe rand totul.
In prezent am inceput sa mananc alimente bogate in fibre si sa ma hidratez. Am scaun normal as zice eu, culoare normala (cateodata maro, cateodata maro cu o tenta galbuie sau verzulie), nu ma doare dupa ce fac, ci doar simt jena aia in continuare pentru putin timp, nu am văzut sange prezent in scaun.
Nu prea stiu de la ce este si imi este frica sa nu fie ceva mai nasol. Ma gândeam sa merg si la medic daca persista, dar am teama si rusine pentru ca stiu ca un consult la poponeata se lasa cu degete sau alte lucruri bagate acolo.
A mai patit careva? Parere de la un medic?
Multumesc! :)
1 comentarii

Posibil sa fie o fisura sau iritatie anal, a o rectoscopie poate da diagnosticul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1senzatie de mancarime si arsura in zona anala
- 3P. officinalis - în tratam. hemoroizilor şi fisurilor anale
- 3dureri si arsuri anale!
- 3hemoroizi
- 4hemoroizi sau mai rau?
- 3Hemoroizi - cum se realizeaza un consult?
- 5hemoroizi sau ce?
- 1Hemoroizi - tratament eficient
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 5Hemoroizi interiori
- 0Hemoroizi
- 8Buba in zona anusului !
- 2Hemoroizi?
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 0Ligaturare hemoroizi
- 12Durere hemoroizi
- 2Ganglion in zona anusului
- 2Hemoroizi interni sau altceva.
- 2Inflamatie anala
Mai multe informații despre: Hemoroizi iritatia in zona anala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: