Discomfort in anus/rect?
Salut!
Am 25 de ani. Am o problema mai rusinoasa de o saptamana, anume ca simt o jena in anus sau rect. Se simte ca si cum as avea ceva ramas acolo, ca si cum ma zgarie sau simt ca se plimba ceva cand fac anumite miscari, cateodata chiar mici intepaturi de disconfort. Toate simptomele astea sunt si urmate de o senzatie de presiune. Parca mi-a ramas o mica parte din scaun blocata acolo, chiar daca nu e nimic inauntru.
Inainte sa-mi apara simptomele astea, am fost constipat cateva zile, in sensul ca faceam zilnic, dar faceam tare si bobite multe. Ma cam chinuiam la WC ca sa scot pe rand totul.
In prezent am inceput sa mananc alimente bogate in fibre si sa ma hidratez. Am scaun normal as zice eu, culoare normala (cateodata maro, cateodata maro cu o tenta galbuie sau verzulie), nu ma doare dupa ce fac, ci doar simt jena aia in continuare pentru putin timp, nu am văzut sange prezent in scaun.
Nu prea stiu de la ce este si imi este frica sa nu fie ceva mai nasol. Ma gândeam sa merg si la medic daca persista, dar am teama si rusine pentru ca stiu ca un consult la poponeata se lasa cu degete sau alte lucruri bagate acolo.
A mai patit careva? Parere de la un medic?
Multumesc! :)
Am 25 de ani. Am o problema mai rusinoasa de o saptamana, anume ca simt o jena in anus sau rect. Se simte ca si cum as avea ceva ramas acolo, ca si cum ma zgarie sau simt ca se plimba ceva cand fac anumite miscari, cateodata chiar mici intepaturi de disconfort. Toate simptomele astea sunt si urmate de o senzatie de presiune. Parca mi-a ramas o mica parte din scaun blocata acolo, chiar daca nu e nimic inauntru.
Inainte sa-mi apara simptomele astea, am fost constipat cateva zile, in sensul ca faceam zilnic, dar faceam tare si bobite multe. Ma cam chinuiam la WC ca sa scot pe rand totul.
In prezent am inceput sa mananc alimente bogate in fibre si sa ma hidratez. Am scaun normal as zice eu, culoare normala (cateodata maro, cateodata maro cu o tenta galbuie sau verzulie), nu ma doare dupa ce fac, ci doar simt jena aia in continuare pentru putin timp, nu am văzut sange prezent in scaun.
Nu prea stiu de la ce este si imi este frica sa nu fie ceva mai nasol. Ma gândeam sa merg si la medic daca persista, dar am teama si rusine pentru ca stiu ca un consult la poponeata se lasa cu degete sau alte lucruri bagate acolo.
A mai patit careva? Parere de la un medic?
Multumesc! :)
1 comentarii
Posibil sa fie o fisura sau iritatie anal, a o rectoscopie poate da diagnosticul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ceai de slabit... constipatie, usturimi dupa eliminarea scaunului, hemoroizi, gaze
- 24Probleme cu hemoroizii de 2 luni
- 25Hemoroizi?
- 6poate sa ma ajute cineva? hemoroizi
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 2iubitul meu are hemoroizi
- 4Hemoroid, furuncul sau inceput de cancer?
- 3Hemoroizi - cum se realizeaza un consult?
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 0culoare scaun
- 0Pielea din jurul anusului arsa
- 0Hemoroizi
- 2Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi
- 2Hemoroizi externi/ tratament hemoroizi
- 1Probleme colon?
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 2Ar putea fi cancer de colon?
Mai multe informații despre: Hemoroizi iritatia in zona anala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: