Pleurezie. Am slabit 3 kg si de 5 zile nu am recuperat inca kg. Mananc normal de 3 ori pe zi.

21-07-2019
Cocan
Nu este medic/terapeut
Cocan
Buna ziua! Am avut o durere in partea stanga a plamanului si respiram greu, iar cate o data ma inecam noaptea. Am fost la control si mi-a recoltat sange si proba de urina. Mi sa dat un antibiotic Azithromycin HEC 500mg, 3 tablete, cate una pe zi. Durerea a disparut, dar tot nu puteam sa respir. Asa ca am facut o radiografie la plamani si mi-au gasit apa la plamani, cca 1-1, 5 l. Am fost la spital pentru drenarea lichidului si am avut 1200gr de lichid. Mi s-au luat probe si mi-au dat antibiotic Moxifloxacin HEC 400mg, 10 pastile cate 1 pe zi. Au trecut 5 zile de la drenarea lichidului si acuma pot respira bine, nu mai am durere in piept, dar inca am dureri in partea staga la plaman. Am slabit 3 kg si de 5 zile nu am recuperat inca kg. Mananc normal de 3 ori pe zi. Oare sa fie de la medicamente sau mai am inca apa la plamani? Va multumesc!
3 comentarii
0
21-07-2019, ora 20:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Cautati-l pe forum pe domnul Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuta si scrieti-i pe Privat. Este foarte amabil. Va va raspunde. Pe aceasta sectiune nu cred ca a vazut mesajul.
0
22-07-2019, ora 08:07
Cocan
Nu este medic/terapeut
Cocan
Multumesc frumos!
0
24-07-2019, ora 20:04
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! În primul rând pe baza probei de lichid medicii vor determina cauza apariției lichidului-o afecțiune cardiacă, o pneumonie sau ceva neoplazic. Medicul curant vă va spune când să repetați radiografia pentru a vedea dacă mai este lichid. Veți lua în greutate dacă vă alimentați normal, în 5 zile nu puteți recupera cele 3 kg. Dacă continuați să scădeți în greutate mergeți din nou la medic. O seară liniștită! Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! V-am răspuns și în privat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Clarificare: ce este apa la plămâni (termen popular)
  •