pleurazie
Am un baietel de un an si 9 luni diagnosticat cu pleurazie in urma unei pneumonii.acum avem tratament cefort, o genta un pic mai puternica, ambroxol, fixotide pufuri, stamicina, . starea copilului s.a imbunatatit suntem in a 6 a zi de tratament, nu mai vomita, nu febra, tuse rara productiva. As vrea sa stiu cat dureaza un astfel de tratament? Cand ne trece? Ne trece adica se vindeca? Mai poate lua atat antibiotic? Ce ar mai trebui sa urmaresc la copil? Suntem de mult in spital. Tratamentul este corect? Cand mai poate face inca o radiografie? Sunt suficiente analize de sange si ascultat la plamani? Scuze daca sunt prea multe intrebari si multumesc anticipat dar sunt un pic mai mult ingrijorata.
4 comentarii
Tratamentul este de durata mai mare decat intr-o pneumonie, chiar saptamani, deci trebuie rabdare.Daca este internat evolutia este supravegheata si controlata.
Adica ii va da antibiotic mai multe saptamani? E din data de 16 noiembrie pe antibiotic din 20 intravenos pana pe 28 pt pneumonie si din 2 dec pet pleurazie. Se poate atat de mult?
Maine ne ducem iara la radiografie, la o saptamana diferenta. Se vede oare vindecata pleurazia asa repede?
Trebuie urmarita evolutia sub tratament si sigur ca trebuie radiografie de control pentru a vedea raspunsul la tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pleurezia severa - tratament
- 7Dureri toracice si de spate care apar si dispar
- 2pleurezie... tratament?
- 3tratamentt pleurezie... si acum am dureri
- 1Pleurezie + diuretice
- 4Pleurezie (apa la plamani)
- 6Flegma alba spumoasa si lipicioasa
- 2apa la plamani!!!
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 4O explicatie pe limbajul tuturor va rog...
- 0radiografie pulmonara
- 1pleurezie
- 3Asimetrie pulmonara dreapta prin leziuni fibronodulare retractile- sechelare
- 1Pleurezie
- 2Pleurezie
- 3Pleurezie. Am slabit 3 kg si de 5 zile nu am recuperat inca kg. Mananc normal de 3 ori pe zi.
- 2Pleurezie
- 0Plamani afectati de infectie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: