anxietate incurabila | Forumul Medical ROmedic

anxietate incurabila

629 comentarii 1 2 ..... 20 21
0
21-02-2013, ora 17:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Mircea1986

Traiul linistit este mai slavit decat multi bani spunea Inteleptul Nil.

Bunatatile linistii sunt cu mult mai cinstite decat banii, slava si dulcetile lumii.

Mie imi e mila de cei bogati...
0
04-05-2014, ora 17:03
remus1974
Nu este medic/terapeut
remus1974
buna ziua va rog un sfat am fost diagnosticat cu anxietate generalizata si un pic de depresie iau 10mg de cipralex si anxiar dar starile tot mai persista, am niste vise vii, ginduri deincurabilitate, de a nu inebuni, probleme de concentrare, agitatie.va rog un sfat si va doresc multa sanatate tuturor
0
04-05-2014, ora 23:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ remus1974

Sunati medicul si ii spuneti ca anxietatea nu v-a trecut.
O sa va creasca un pic Cipralexul, o perioada.
Medicatia trebuie sa o luati minim 6 luni, dupa care, daca va simtiti 100 % ok, cu acordul medicului, puteti sa incercati reducerea dozei.

* daca luati zilnic anxiar, sa nu luati mai mult de 2-3 luni ca e benzodiazepina si da dependenta.
0
06-05-2014, ora 18:20
remus1974
Nu este medic/terapeut
remus1974
multumesc mult clara
am cumparat supradyn cu coenzima q10 pentru starile de oboseala, ma simt obosit mai tot timpul ce spuneti este bun?
0
06-05-2014, ora 18:24
remus1974
Nu este medic/terapeut
remus1974
am cumparat supradyn cu coenzima q10 pt starile de oboseala ce parere aveti
0
06-05-2014, ora 22:15
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Noi avem o parere foarte buna ! :)

In ce priveste tratamentul intreaba-ti medicul daca nu poate sa-ti dea in plus cicloserina, este un antibiotic care are efecte foarte bune pe anxietatea din sindromul postraumatic (PTSD), daca ai suferit cumva vreun soc psihic initial !
0
07-05-2014, ora 10:10
remus1974
Nu este medic/terapeut
remus1974
va rog un raspuns se poate scapa de anxietate si depresie?iau cipralex10mg de 10 zile jumatate rivotril dimineata si jumatate seara in plus de doua zile supradin cu coenzimaq10 pt oboseala
va multumesc si multa sanatate tuturor
0
18-08-2014, ora 22:55
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Buna Remus. Cum merge cu tratamentul? Iau si eu Cipralex si Rivotril de o luna si jumate. Sanatate multa!
0
23-08-2014, ora 07:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cei care doresc sa studieze despre cazuri de anxietate (cum au evoluat ele in timp) si cum au actionat medicatia si psihoterapia asupra acestor cazuri, sa citeasca cu atentie acest Topic, de la pagina 1 si pina la ultima pagina.
0
15-09-2014, ora 09:47
trecator
Nu este medic/terapeut
trecator
clara_p sufera de tulburare bipolara si ea da sfaturi aici despre anxietate, efectin er si alte medicamente, incredibil...are stofa de medic ce sa mai
0
24-10-2014, ora 19:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ trecator

Eu am suferit si de depresie si de anxietate.
Dar nu am stat cu mainile in san sa se dezvolte simptomele.
Am luat medicatie din prima si mi-au trecut.
Cel putin anxietatea: pe rand, xanax, efectin, seroxat, adio anxietate.

Acum iau doar un anxiar pe saptamana daca e nevoie.
0
14-11-2014, ora 23:50
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Un raspuns adecvat, Clara a trecut prin multe si n-am citit sa se fi inselat in ce spune. Experienta bolii este foarte importanta, la fel si instruirea, Clara din pacate are si experienta bolii, nu doar instruirea necesara...Suferinta ei coexista cu tulburarile depresive si de anxietate.De multe ori, cei ce trec prin asa ceva au multe cunostinte, eu citesc zilnic, de exemplu, cateva articole noi despre tulburarea mea, despre medicamente si chiar literatura de specialitate. Nu sunt medic, doar invat, e foarte important sa stiu. De aceea orice sfat m-as apuca sa dau, am rugamintea sa fie expus si medicului curant, psihiatru, singurul care poate hotari pe deplin si in deplina siguranta pentru pacient.
0
22-03-2015, ora 20:50
Psiholog Mirela Gheorghe
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Mirela Gheorghe
@remus 1974
Iti recomand din suflet sa gasesti un psihoterapeut bun care sa te ajute sa intelegi ce se intampla cu tine, sa-ti explice de unde vin simptomele si de ce se manifesta asa anxietatea, asta este rezolvarea crede-ma! si astfel va fi rezolvarea definitiva, este nevoie de putin efort din partea ta, asa cum problemele s-au adunat in timp, pic cu pic, asa se vor si duce, dar tot pic cu pic, medicamentele sunt si nu sunt bune, este foarte posibil ca atunci cand inchei tratamentul, simptomele sa revina. Tu trebuie sa le intelegi si sa nu-ti mai fie frica de ele, asfel spargi cercul frica de frica. Stiu cat de ^dureros^ este ceea ce ti se intampla, dar se poate rezolva definitv si nu doar ameliora.

Sanatate!
0
22-03-2015, ora 21:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Mirela Gheorge

Asteptam cu mult interes pe Forum persoane care au avut depresie si s-au vindecat prin psihoterapie, cu povestile lor. Nu prea s-au inghesuit in ultimii 8 ani.

Depresia nu se vindeca in 90-95 % din cazuri pentru ca este cam cronica... Cand e tratata bine, cu putin noroc, pot exista remisii.
0
14-04-2015, ora 17:45
mambel
Nu este medic/terapeut
mambel
Buna ziua tuturor! Ma numesc Monica si pot sa spun cu tot entuziasmul din lume ca am scapat de anxietate. Din pacate nu pot da numele produselor folosite, firma sau numarul meu de telefon. Daca administratorii ne lasa pe privat sa schimbam adrese sa va spun si modalitatea, pentru ca e simplu sa arunci orice produs omului fara sa explici.
Din propria experienta o spun ca am utilizat paxetin si imi recidivase atunci cand l-am intrerupt, si mi-am dat seama si cat de mult mi-am intoxicat organismul cu asemenea pastile. Datorita unei persoane care mi-a deschis ochii si m-a facut sa vad ca pana la urma si medicii de renume au inceput sa recunoasca medicamentele nu folosesc la nimic si ca mai sunt si daunatoare am reusit sa inteleg ce am facut eu organismului meu atatia ani.
Plus.. ca nu e vorba aici numai de partea psihologica, ci chiar pur si simplu creierul da un semn de alarma ca in organism se intampla ceve aici dereglarea intregului organism al meu era logica. Cand am tratata urat. Anxietatea este doar semnalul de alarma ca in organism ceva nu mai functioneaza ok. Spun asta pentru ca datorita unui nutritionist am citit carti scrise de oameni care atunci cand au revenit la natura sa consume din surse sanatoase s-au vindecat si au trait si inca multi ani.
M-as bucura enorm sa ajut si pe altii in problema asta si nunumai, pentru ca intr-adevar stresul va fi in curand o adoua cauza chiar de mortalitate dupa bolile de inima.
Nici un doctor "priceput" nu imi spusese pana acum despre homocisteina si despre sangele ingrosat pe care il aveam. Cand am tratat aceasta cauza.. VOILA!
Si inca un lucru dovedit: acum o luna pentru prima data am reusit sa sofez singura, fara nimeni in masina, fara nici un stres, fara panica, fara palpitatii, fara psihiatrii, fara psihologi. Sa sofez fara teaza ca mi se incetoseaza vederea de la nenorocitul de paxetin (xeroxat) care din cauza lui am pierdut un examen important din viata mea, pentru ca dupa o ora nu am mai vazut clar nimic din ce scria pe foaia de examen, desi acum nu-mi pare rau.
Pentru mine acesta este una din REALIZARILE dovedite ca ceea ce face natura este "mai mult ca perfectul"! Va doresc o zi minunata si cu drag astept sa ne cunoastem!! :)
App. probabil veti mai vedea acest mesaj si pe alte pagini ale acestui forum, dar il scriu identic pentru ca este un mesaj sincer si chiar trait.
Pentru cine e din Bucuresti ne putem intalni si se poate verifica ca ceea ce spun e real. Altul nu am de inventat.
Renuntati la medicamentele sintetice!!! LOL
0
18-04-2015, ora 23:06
mambel
Nu este medic/terapeut
mambel
Un articol suuper interesant pentru cei care ii considera pe doctori ca niste dumnezei: http://intregulnegru.blogspot.ro/2013/08/despre-resveratrol-dr-calin-marginean.html
Din fericire acesta este unul dintre doctorii care au inceput sa refuze prescrierea unei retete clasice.
Sa cititi despre el. :)
0
19-04-2015, ora 16:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
mambel

Nimeni nu interzice nimanui pe Forum sa scrie cu ce s-a vindecat.
Cand apare cineva care sustine ca s-a vindecat, desi boala poate remite la orice adiere de vant, scrie pe toate topicurile si nu da reteta, deja e ceva suspect...

Vindecat poti sa zici cred ca doar la sfarsitul vietii cand nu ai mai facut nici un episod de anxietate. Pentru ca boala asta asa de parsiva e, ca poate remite oricand.

Cand te-ai lasat de seroxat care pe mine "m-a vindecat" numai dupa 12 luni si nu mai iau medicamente antidepresive de 8 ani, nu erai vindecata. Nu a revenit boala. Tu nu erai in episod de remisie ca sa revina boala.

E foarte bine ca tu te-ai vindecat, inclusiv tratamentul cu seroxat care i-a ajutat pe multi sa isi revina te-a ajutat, chiar daca tu nu constientizezi.

Eu am luat seminte de chia si nu m-au ajutat la nimic. Ma luptam cu depresia si lipsa de energie.

Prietena mea a dat si ea 22 de milioane pe sedinte de biorezonanta si nu au ajutat-o cu nimic in depresia ei.

Sunt cazuri si cazuri. Oricine poate sa incerce orice.

Ai ceva de spus pacientilor cu anxietate ? Scrie exact ce ai facut, ce ai urmat, daca in prezent mai iei vreun fel de medicament, cat timp ai urmat tratament cu ce ai urmat, dupa cat timp au trecut simptomele anxietatii, ce simptome ai avut si de cat timp nu mai iei nimic.

Cu conditia sa nu te fi facut bine seroxatul cum i-a ajutat pe mai multi de pe Forum.
Dupa ce ai renuntat brusc la el ai avut probabil sevraj si apoi ti-ai revenit. Nu imi place sa fac presupuneri. Dar invaluiesti totul in asa mister incat nimic nu mi se pare credibil.
0
19-04-2015, ora 18:49
mambel
Nu este medic/terapeut
mambel
Buna clara_p
vad ca aici parca esti mai umana sa spun asa fata de mesajul care l-am citit in alta parte.

Nu stiu de unde ai luat tu seminte de chia sau de exemplu licyium daca ai incercat pana acum, sau.. in fine nu le mai enumar ca iar se considera ca le promovez.

Ai urmat toate acestea cu strictete de catre un nutritionist sau dupa ureche?

Paxetiunul pe mine m-a ajutat doar sa pierd un examen important din viata meae
Ma ajutat sa nu pot sa ma deplasez cu masina.
M-a ajutat sa imi creeze dependenta de era mai rau cu el decat fara el.
M-a ajutat sa imi dau seama ca daca il iau in continuare nu o sa pot face copii sanatosi, plus ca in timpul lui nici nu era pomeneala sa raman gravida.
M-a ajutat sa imi deschid pana la urma ochii.
L-a asta m-a ajutat pe mine paxetinul.

Mai te intreb ceva: daca ani de zile ne intoxicam cu mancare proasta, ca alta nu mai avem de unde sa luam, cu poluare, cu tot ce ne inconjoara de proasta calitate, vrem ca intr-un timp foarte scurt in mod miraculos sa ne facem bine.

Cu atat mai mult, daca semintele de chia tie crezi ca ti-au facut mai mult rau decat bine, te contrazic, la modul ca inseamna ca ti-a detectat o dereglare in organism. Asa am patit-o si eu cand am inceput acest tratament cu produse alternative sa le spun asa.
Mi-am descoperit niste dezechilibre grave, in prima saptamana au continuat ametelile, cel putin prima data am simtit ca lesin, dar nu a fost nmimic grav. defapt, produsele faceau curatenie in organismul meu.

Oricum nu vreau sa dovedesc nimic la nimeni, doar ca sunt un caz fericit. :)
Numai bine. cu prienie, Monica
0
19-04-2015, ora 18:57
mambel
Nu este medic/terapeut
mambel
Si acum daca imi aduc bine aminte, acum mai bine de 1 an si ceva, cand ma duceam sa imi plombez niste carii la dctora mea stomatolog, imi spunea si dansa de produsele astea, dar sincer nu am bagat-o in seama pentru ca... serios? altceva miraculos? de unde atata bunatate?
Aruncase o vorba de genu: cine vrea mai ieftin de la. nu pot sa spun compania, dar cred ca ti-ai dat seama din comm amnterioare despre ce este vorba sa ma anunte. sunt foarte bune.
Daca esti din Bucuresti te pot trimite la ea ca sa te convingi. E o doctora care tot spitalul Colentina o stie, o doctora foarte renumita mai ales pe ramura ei de stomatologie si care nu promoveaza aceste produse. doar le consuma.

Nu invalui in mister nimic doar ca stiu ca reclama este strict interzisa pe acest forum si ma conformez. atata tot.
0
19-04-2015, ora 22:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mie chiar doctora psihiatra mi-a zis sa le iau dar in nici un caz pe post de vindecatoare de vreo boala psihica.
0
19-04-2015, ora 23:00
mambel
Nu este medic/terapeut
mambel
Fiecare face ce doreste Clara.
Imi place sa repet uneori propozitia unui detinut cu care m-am intalnit in practica mea si mi-a spus:
Din nefericire suntem CONDAMNATI la DREPTUL DE A ALEGE!!
Noi singuri ne formam viata.
Nu exista scuze, ci doar decizii.
Si unul dintre marii profesori ai psihologie judiciare pe care i-am avut si am o relatie foarte buna cu dansul mi-a recomandat: stai departe de orice medicament psihiatric, toate creaza dependenta.
o seara placuta...
0
19-04-2015, ora 23:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Spre informarea profesorului tau: numai benzodiazepinele luate mai mult de 3 luni produc dependenta.
Bolile psihice sunt in general boli cronice. Adica pe viata. Am fost de multe ori internata si am stat personal de vorba cu sute de oameni cu depresie sau anxietate de ani, 10 ani, 20 de ani, 30 de ani.
Bolile astea vin si pleaca doar daca esti binecuvantat si ai remisie. Din acest motiv nu poti sa spui ca esti complet vindecat.
Sunt cazuri de tineri pe Forum cu care tin legatura care nu au avut remisie niciodata si se lupta cu anxietatea si depresia de peste 10 ani.
Nu e vorba ca medicamentul creeaza dependenta. E vorba ca acei oameni nu au inca remisie. Boala e mai puternica decat tratamentul sau ei nu reactioneaza la tratament cum ar trebui.
Profesorul tau nu a trecut niciodata nici prin atac de panica nici prin episod de depresie severa sau anxietate severa. Unele senzatii sunt atat de cumplite in cazul lor incat crezi ca esti in Iad si... ti se pare ca daca sari pe fereastra vei scapa.
Ei bine aceste stari se trateaza cu antidepresive ca sa nu sari. Atat sunt de cumplite. Tu poate ai avut o anxietate usoara.
Eu o sa le spun copiilor mei sa incerce si semintele de chia. Desi saracii au incercat deja toate tratamentele posibile si imposibile naturiste. Dadeau sute de mii sau milioane sistematic apoi ma sunau mai dezamagiti decat erau initial sa imi spuna ca nu au fost ajutati cu nimic.
0
05-12-2015, ora 15:44
Psiholog Gabriel Pîrvan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriel Pîrvan
Buna ziua tuturor

In anumite situatii, anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.

Toate cele bune!
0
31-12-2015, ora 17:56
Psiholog Gabriel Pîrvan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriel Pîrvan
Noul an să vă aducă speranţă, sănătate şi fericire!
La mulţi ani!

Gabriel PÈ‹rvan psihoterapeut
0
03-01-2016, ora 18:18
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
La multi ani! Sanatate multa si sa aveti un an nou asa cum va doriti!
0
04-05-2016, ora 15:05
mirelam70
Nu este medic/terapeut
mirelam70
Buna ziua,

As vrea sa iau legatura cu Florin Radu.Am postat un comentariun pe blogul sau "Anxietate incurabila" dar se pare ca nu mai este activ.I-am scris inclusiv pe adresa de email care apare pe blog.Daca cineva mai tine legatura cu el va rog mult sa ma anuntati.Va multumesc anticipat si sanatate multa tuturor!
0
11-10-2018, ora 17:10
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
Toata lumea are anxietate, intr-o masura mai mare sau mai mica.Am citit si eu jumatate din acest topic, m-am amuzat, imi pare rau ca spun asta, cine stie pe unde e acest Florin Radu, mie imi e foarte clar ca el nu avea anxietate ci psihoza in faza maniacala sau episod psihotic, care a durat.
0
13-12-2021, ora 16:56
Eva-Maria
Nu este medic/terapeut
Eva-Maria
Bună seara.
Povestea mea, pe scurt, sună așa..
In 2017 am fost diagnosticata cu depresie și anxietate.
După mai multe tratamente încercate am reușit să mă pun pe picioare cu Uniquet și Dozzex.
După aproape 2ani de tratament, am rămas însărcinată și am întrerupt tratamentul.
Prin luna a 8a de sarcină, au început să reapară simptomele:
stări de amețeală, confuzie, temă, senzația că nu am "chef"de nimic, neliniște.
Acum bebe are două luni iar simptomele nu au dispărut.
Întrebarea mea este:ce pot lua dacă alăptez?
Am tot citit despre picaturile Rescue Remedy. Se pot lua dacă alăptez?
O seară plăcută tuturor.
0
14-12-2021, ora 13:48
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Trebuie sa iei tratament de urgenta, alfel se va agrava problema. Picaturile alea-s vrejeala.
Adaugă un comentariu / răspuns
629 comentarii 1 2 ..... 20 21

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul