Anxietate depresie - sunt foarte supărată în fiecare zi, fără chef de viata | Forumul Medical ROmedic

Anxietate depresie - sunt foarte supărată în fiecare zi, fără chef de viata

09-06-2022
Marymayra
Nu este medic/terapeut
Marymayra
Bună ziua de vreo 2-3 luni ma cofrunt cu niște probleme ma doare spatele partea superioara uneori și bratul stâng sunt foarte supărată în fiecare zi fără chef de viata far a vrea sa fac nimic din ce făceam sunt la pământ ma simt obosita uneori ma sufoc și ma doare în piept am chemat salvarea de vreo 10 ori pana acum și spun ca nam nimic am fost și internata ecografi inima plămâni abdomen analize de sânge nimic în fiecare zi ma gândesc ca as putea face un infarct și sa mor ma simt foarte obosita și as sta doar în pat nu as merge nicaeri oare ar putea fi ceva cu mine sau e doar depresia țin sa menționez ca de 3 luni am și născut
3 comentarii
1
09-06-2022, ora 15:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Sunt depresie, anxietate post partum. Trec cu tratament. Adresati-va unui psihiatru, psiholog.
1
09-06-2022, ora 18:16
Marymayra
Nu este medic/terapeut
Marymayra
Am și ameteli poate fi și din cauza aia căci în analiza ju se vede nimic?
1
09-06-2022, ora 19:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ametelile sunt somatizari de anxietate, da.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: