Antidepresive toc insomnii !
Bună ziua vă rog să mă ajutați. Am fost la psiholog și mi a zis ca am toc și mi a recomandat și un psihiatru să mă vadă. După ce am fost la psihiatru mi a zis ca nu e așa grav și mi a dat un antidepresiv anafranil am 4 zile de când le iau și am niște reacții adverse.
Problema cu ejacularea.
Probleme cu somnul nu mai pot dormi sunt cu gândurile mele mereu sunt agitat mă tot gândesc ce am făcut azi vorbesc în gând și nu pot să dorm menționez ca nu am avut aceste simptome înainte să iau alea, creca am insomnii nu știu nimic.
Problema cu ejacularea.
Probleme cu somnul nu mai pot dormi sunt cu gândurile mele mereu sunt agitat mă tot gândesc ce am făcut azi vorbesc în gând și nu pot să dorm menționez ca nu am avut aceste simptome înainte să iau alea, creca am insomnii nu știu nimic.
10 comentarii
Buna.
Trebuie sa ii spuneti psihiatrului aceste lucruri. Scrieti-i pe Whats App daca aveti numarului lui. Nu stati asa.
Trebuie sa ii spuneti psihiatrului aceste lucruri. Scrieti-i pe Whats App daca aveti numarului lui. Nu stati asa.
Nu am nici nr ei, sunt dezamăgit de ea nu m a lăsat să vorbesc mi a dat viteză imediat și mi a dat o rețetă. O să continui doar ședințele de psiholog am aruncat acele pastile. Am luat doar 4 pastile din 60 câte mi a spus, credeți ca se va duce reactive adverse dacă nu am luat așa multe ?
Anafranil (clomipramină) este un antidepresiv triciclic, frecvent utilizat în tratamentul tulburării obsesiv-compulsive (TOC) și al altor condiții, inclusiv depresia. Ca și în cazul multor medicamente psihotrope, poate avea efecte secundare, inclusiv cele pe care le-ați descris: probleme legate de somn, agitație, și probleme legate de funcția sexuală.
Efectele secundare pe care le experimentați ar trebui să se atenueze odată cu încetarea administrării medicamentului, dar este important să discutați despre aceste simptome cu medicul dumneavoastră sau cu un alt profesionist în domeniul sănătății. Deși ați luat medicamentul doar pentru o perioadă scurtă, este esențial să nu întrerupeți sau să modificați tratamentul fără a consulta un medic, deoarece acest lucru poate avea propriile riscuri.
În ceea ce privește întrebarea dumneavoastră despre durata persistenței efectelor secundare după întreruperea tratamentului, în general, efectele secundare ale antidepresivelor încep să se diminueze după ce medicamentul este eliminat din organism. Timpul necesar pentru eliminarea completă a medicamentului și a efectelor sale variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de metabolismul individual și de timpul de înjumătățire al medicamentului. Clomipramina are un timp de înjumătățire de aproximativ 21-32 de ore, ceea ce înseamnă că efectele secundare ar trebui să înceapă să se atenueze în zilele următoare întreruperii tratamentului. Totuși, acest interval poate varia de la o persoană la alta.
Este important să menționați aceste reacții adverse medicului sau psihiatrului care v-a prescris medicamentul. Ei pot ajusta doza sau vă pot recomanda un alt medicament care să vă fie mai bine tolerat. De asemenea, continuarea ședințelor de terapie psihologică este o decizie bună, deoarece terapia cognitiv-comportamentală (TCC) este considerată o intervenție eficientă pentru TOC.
Dacă simțiți nevoia să discutați cu altcineva sau să căutați o a doua opinie, este întotdeauna o opțiune validă. Sănătatea mintală este complexă și poate necesita ajustări ale tratamentului pentru a găsi cea mai bună abordare pentru dumneavoastră.
Efectele secundare pe care le experimentați ar trebui să se atenueze odată cu încetarea administrării medicamentului, dar este important să discutați despre aceste simptome cu medicul dumneavoastră sau cu un alt profesionist în domeniul sănătății. Deși ați luat medicamentul doar pentru o perioadă scurtă, este esențial să nu întrerupeți sau să modificați tratamentul fără a consulta un medic, deoarece acest lucru poate avea propriile riscuri.
În ceea ce privește întrebarea dumneavoastră despre durata persistenței efectelor secundare după întreruperea tratamentului, în general, efectele secundare ale antidepresivelor încep să se diminueze după ce medicamentul este eliminat din organism. Timpul necesar pentru eliminarea completă a medicamentului și a efectelor sale variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de metabolismul individual și de timpul de înjumătățire al medicamentului. Clomipramina are un timp de înjumătățire de aproximativ 21-32 de ore, ceea ce înseamnă că efectele secundare ar trebui să înceapă să se atenueze în zilele următoare întreruperii tratamentului. Totuși, acest interval poate varia de la o persoană la alta.
Este important să menționați aceste reacții adverse medicului sau psihiatrului care v-a prescris medicamentul. Ei pot ajusta doza sau vă pot recomanda un alt medicament care să vă fie mai bine tolerat. De asemenea, continuarea ședințelor de terapie psihologică este o decizie bună, deoarece terapia cognitiv-comportamentală (TCC) este considerată o intervenție eficientă pentru TOC.
Dacă simțiți nevoia să discutați cu altcineva sau să căutați o a doua opinie, este întotdeauna o opțiune validă. Sănătatea mintală este complexă și poate necesita ajustări ale tratamentului pentru a găsi cea mai bună abordare pentru dumneavoastră.
Bună dimineața, e a doua zi care nu dorm sper să treaca aceste simptome. Am vorbit cu pshiologul meu și mâine mă duc la ea. Sunt foarte agitat când trebuie să mă culc mi se înmoaie picioarele am un nod în gând și vorbesc în mereu cu mine în gând și nu pot să dorm. Nu aveam aceste simptome deloc înainte să iau pastilele alea. Totul îs de la ele sigur îmi va trece chestia asta ? Țin se menționez am gura uscată am frisoane și mereu mă gândesc vorbesc în gând spun ca de la pastilele alea m am îmbolnăvit e foarte ciudat. Sunt efectele secundare ?
Buna ziua,
Va recomand sa va adresati medicului dvs psihiatru pentru ajustarea schemei terapeutice. Cu ce doza de anafranil ati inceput?
Va recomand sa va adresati medicului dvs psihiatru pentru ajustarea schemei terapeutice. Cu ce doza de anafranil ati inceput?
Una dimineața una seara, am vorbit cu psihologul și mi a zis să caut alt psihiatru. I am explicat ca mi a dat viteză repede nu m a lăsat să vorbesc cu ea mi a dat o rețetă și atât.
Le am oprit acum 4 zile, recunosc de când am început acele pastile și le am luat 4 zile nu mai aveam acele gânduri după ce le am oprit 2 zile am fost bine, și azi mi au apărut acele gânduri ce să fac ? Mă duc la alt pshiatru bun și să mă ajută ei.. văd ca cu alea nu mai aveam aproape deloc doar ca aveam reacțiile adverse și m am speriat și le am aruncat. Trebuia să continu acele pastile da cu o doză mai mică ?
Consultă și alt psihiatru, dar e nevoie să găsești unul cu care poți să comunici, pentru că în primele săptămâni poți avea și anumite reacții adverse, care unele sunt normale până începe să-și facă efectul tratamentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Rivotril si Efexor pentru depresie
- 3medicamente antidepresive-primele efecte pozitive
- 12Orifril long 300mg
- 35sunt o fire nefericita!
- 5cipralex si kilograme in plus
- 6medicamente antidepresive de patru zile...
- 1medicamente coaxil si xanax
- 7VALDOXAN - foloseste cineva?
- 1Antidepresive si antiplachetare
- 9Depresie
- 1Paroxetina se procura cu prescriptie medicala?
- 0Schimbare loc de munca
- 0In cat timp isi fac efectul pozitiv antidepresivele?
- 1Depresie-viza medicala
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 3Efecte secundare fevarin TOC
- 0Antidepresive. oare scapam vrodata de tratamente.?imi doresc sa fac un bebe in viitor
- 2In urma tratamentului antidepresiv, poate apărea privirea fixă, cu clipit rar?
- 3Spravato spray
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: