Anticonceptionale si perioada de pauza.

08-01-2013
jamy
Nu este medic/terapeut
jamy
Buna,
As avea o intrebare in legatura cu anticonceptionalele Yasmin. Utlizez Yasmin de foarte mult timp, ultima pauza am facut-o acum 1 an si 2 luni.
As vrea sa stiu daca este posibil sa raman insarcinata, daca in a 3 saptamana am omis o pilula( am administrat pilula dupa aproximativ 14 h) si am avut contact sexual neprotejat in a 3- a zi din perioada de pauza? Mentionez ca pilula omisa a fost penultima din blister.
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
09-01-2013, ora 15:32
ady_mar67
Nu este medic/terapeut
ady_mar67
am 43 de ani, sufar de 7 ni de alergii surpriza, adik situatii care s-ar zice ca sunt sub control, in timpul tratamentului pot face din nou alergie, deci sa ma fac inteleasa la med care testate sunt bune, le pot lua, am avut surpriza sa fac reactie, alta problema ar fi ca sunt operata din ianuarie 2011 de polipoza nazala si tot de acest timp sunt ramasa fara miros, fara gust al mancarii, murdara permanent in nas, zi si noapte sunt o adevarata fabrica de m...i, si mai nou tusesc seara, si am o durere in spate in partea stanga inervanta, insistenta.
intrebarea este ca dc mi-am pierdut mirosul definitiv si ma tem ca acea operatie la nas recidiveaza, am momente cand nasul si pometii, oasele ma dor si am o presiune f mare.
iar cand de un an sa zic am redus tigarile 60 la suta ma simt mai rau decat cand fumam un pachet la zi.
0
09-01-2013, ora 15:33
ady_mar67
Nu este medic/terapeut
ady_mar67
am citit despre aceasta argila albastra, credeti ca eu cu aceste episoade alergice as putea-o folosi?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul