Pot intrerupe anticonceptionalele dupa 6 zile daca ma simt rau?

25-07-2013
g3orgyana
Nu este medic/terapeut
g3orgyana
Am inceput sa reiau antionceptionale tri-regol dupa o pauza de 3 luni, insa dupa 6 zile de administrare am observat ca ma simt cam rau, in sensul ca, am unele dificultati de respiratie. De aceea as vrea sa le intrerup dar nu stiu cat de grave ar fi efectele adverse. E posibil sa imi vina iar menstruatia daca abia acum cateva zile mi-a trecut? sau aceste dificultati de respiratie nu sunt cauzate de anticonceptionale?
2 comentarii
0
26-07-2013, ora 12:22
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
bineinteles ca le poti inteupe, si da mentruatia e posibil sa isi faca prezenta dupa veo 4 5 zile de la interupeea lor. pobleme de respiatie nu cred sa fie de la ele ci mai degraba de la o raceala sau alergie.
0
27-07-2013, ora 09:51
g3orgyana
Nu este medic/terapeut
g3orgyana
Multumesc pentru raspuns! Cred ca e de la alergie. Am descoperit recent in urma unor analize de rutina ca aveam eozenofilele crescute insa, pana acum nu s-a manifestat in niciun fel alergia. Medicul de familie mi-a spus ca sunt alergica la parul animalelor de companie intrucat, am doua pisici la care nu pot renunta pentru ca le iubesc enorm.
Sper ca se va rezolva problema pentru ca, peste cateva zile imi voi lua o vacanta prelungita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  •