antibioticele, simptome dupa tratament

Buna ziua,
De ceva timp am anumite simptome dupa orice tratament cu antibiotice pe care il fac si tin sa precizez ca iau totusi multe antibiotice si destul de frecvent, unele chiar foarte puternice, datorita bolii de care sufar si anume anexita.
Dupa terminarea tratamentului cu antibiotice ( orice tratament) pentru cateva saptamani am stari de oboseala, greata, nu pot manca, tot ce mananc ma fortez deoarece altfel nu as manca nimic, dorm excesiv de mult- chiar si 12 ore, cateodata zile la rand acest numar de ore- si o permanenta stare de oboseala.
Tin sa precizez ca pe langa antibiotice mai iau si alte antiinflamatorii pentru durere, tot pentru anexita ori dureri de cap, intr-un cuvant sunt un pic dependenta de medicamente si le folosesc ori de cate ori este nevoie fara sa ma gandesc de doua ori.
Intrebarea mea este daca e posibil sa imi fi fost afectat ficatul de atatea medicamente si antibiotice puternice, anul acesta am urmat 4 tratamente cu antibiotice deja, plus multe folii de nurofen forte pentru durere ( folosit impotriva durerilor de cap, durerilor din timpul menstruatiei). si chiar azi merg la medic din nou pentru anexita deoarece a revenit si este extrem de dureroasa, deci alt tratament in curand..
Multumesc anticipat pentru raspuns.
De ceva timp am anumite simptome dupa orice tratament cu antibiotice pe care il fac si tin sa precizez ca iau totusi multe antibiotice si destul de frecvent, unele chiar foarte puternice, datorita bolii de care sufar si anume anexita.
Dupa terminarea tratamentului cu antibiotice ( orice tratament) pentru cateva saptamani am stari de oboseala, greata, nu pot manca, tot ce mananc ma fortez deoarece altfel nu as manca nimic, dorm excesiv de mult- chiar si 12 ore, cateodata zile la rand acest numar de ore- si o permanenta stare de oboseala.
Tin sa precizez ca pe langa antibiotice mai iau si alte antiinflamatorii pentru durere, tot pentru anexita ori dureri de cap, intr-un cuvant sunt un pic dependenta de medicamente si le folosesc ori de cate ori este nevoie fara sa ma gandesc de doua ori.
Intrebarea mea este daca e posibil sa imi fi fost afectat ficatul de atatea medicamente si antibiotice puternice, anul acesta am urmat 4 tratamente cu antibiotice deja, plus multe folii de nurofen forte pentru durere ( folosit impotriva durerilor de cap, durerilor din timpul menstruatiei). si chiar azi merg la medic din nou pentru anexita deoarece a revenit si este extrem de dureroasa, deci alt tratament in curand..
Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 comentarii

Toate tratamentele mi-au fost date de medic, ma refer la cele cu antibiotice, doar pastilele pentru dureri le-am luat fara prescriptie, insa medicul cu siguranta nu isi aduce aminte ce mi-a mai dat, ori de cate ori ne vedem noi pe an ( medicul ginecolog ma refer).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Candida si antibioticele
- 3exces de antibiotice?
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 3ibuprofenul este antibiotic?
- 0Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 5Mama se simte rau din cauza tratamentului cu antibiotice pentru Borelia
- 0Intrebare Roaccutane si antibiotic
- 2Tratament antibiotic... ganglioni foarte mariti
- 0posibil sa fie o reactie adversa la antibiotic?
- 0Alergie antibiotice
- 1tratament cu antibiotic si cu imunostimulator firs defense, la un copil de 6 ani
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 0Balonare de la Klacid?!
- 4Se poate da antibiotic doar dupa simptome spuse la tel?
- 0Pot lua augmentin în acelasi timp cu coryol și prestarium?
- 0Sunt racita, necesit antibiotic?
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
Mai multe informații despre: antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: