Angina mixta
Buna ziua
Din 2009 in urma unui consult la gat mi s-a pus diagnosticul, , angina mixta', aveam senzatia de scame in gat, tot timpul am senzatia ca se scurge ceva pe gat si nu pot expectora plus senzatia ca tot timpul trebuie sa imi, , dreg vocea:
Mi s-a prescris azitromicina, flucovim, croviral, nurofen, acc600, vitamina A forte fara nici un rezultat, gargara cu bicarbonat !
Nu se vede nici o ameliorare, am facut si ex SAF care a iesit in regula si totusi nu mai stiu ce sa fac!
Acel tratament l-am repetat de nenumarate ori, am folosit si Bioparox spray, am facut si in inhalatii cu fiole de ACC
Poate ma ajutati cu un sfat!
Din 2009 in urma unui consult la gat mi s-a pus diagnosticul, , angina mixta', aveam senzatia de scame in gat, tot timpul am senzatia ca se scurge ceva pe gat si nu pot expectora plus senzatia ca tot timpul trebuie sa imi, , dreg vocea:
Mi s-a prescris azitromicina, flucovim, croviral, nurofen, acc600, vitamina A forte fara nici un rezultat, gargara cu bicarbonat !
Nu se vede nici o ameliorare, am facut si ex SAF care a iesit in regula si totusi nu mai stiu ce sa fac!
Acel tratament l-am repetat de nenumarate ori, am folosit si Bioparox spray, am facut si in inhalatii cu fiole de ACC
Poate ma ajutati cu un sfat!
2 comentarii
da./ este vorba de o problema gastrica cu reflux care afecteaza faringele
acel tratament a fost total incorect.. posibil sa afectat mucoasa gastrica si mai tare
e nevoie de consult orl si gastrologie
pe forum sunt mii de sfaturi cum se tine regim alimentar si ce tratament local se face cu inhalatii, gargara,.s.a
acel tratament a fost total incorect.. posibil sa afectat mucoasa gastrica si mai tare
e nevoie de consult orl si gastrologie
pe forum sunt mii de sfaturi cum se tine regim alimentar si ce tratament local se face cu inhalatii, gargara,.s.a
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra promt !
Daca voi merge la un consult ORL din nou cu siguranta voi primi aceeasi reteta asa ca poate ar trebui sa merg cum spuneti dumneavoastra la gastrologie desi stomacul nu m-a suparat niciodata!
Daca voi merge la un consult ORL din nou cu siguranta voi primi aceeasi reteta asa ca poate ar trebui sa merg cum spuneti dumneavoastra la gastrologie desi stomacul nu m-a suparat niciodata!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13angina rosie
- 3angina acuta pultacee
- 6angina pultacee... trebuie neaparat sa fac tartamentul cu moldamin avand in vedere ca nu am streptoc
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 8Angina acuta flegmonoasa
- 0aorta infundata, bloc ramura stanga complet si angina pentorala
- 3angina eritematoasa
- 3Angina pultacee copil 1 an
- 3boala de inima
- 0Cat timp poate dura o angina la adulti?
- 2Angina Acuta
- 1Angina pultacee
- 2Angina flegmonoasa
- 1Angina instabila
- 1Angina eritematoasa
Mai multe informații despre: angina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: