Angina eritematoasa
Buna ziua!
Am ajuns la urgente cu febra 39, 5, dureri in gat.. fara alte dureri..
Eu ca simptome am avut: Febra, frisoane ( tremuram de frig la propriu si nu ma puteam controla)
Acolo mi a facut hemograma, niste injectii si am fost la ORL unde mi s a pus acest diagnostic, ieri s a intamplat asta..
Astazi dupa ce am luat paracetamol, algocalmin si zinnat plus injectie dexametazona.. febra pur si simplu nu scade sub nicio forma sub 38.. este normal asa ceva?
Incep sa am dubii ca mi s a pus diagnostic gresit..
Am ajuns la urgente cu febra 39, 5, dureri in gat.. fara alte dureri..
Eu ca simptome am avut: Febra, frisoane ( tremuram de frig la propriu si nu ma puteam controla)
Acolo mi a facut hemograma, niste injectii si am fost la ORL unde mi s a pus acest diagnostic, ieri s a intamplat asta..
Astazi dupa ce am luat paracetamol, algocalmin si zinnat plus injectie dexametazona.. febra pur si simplu nu scade sub nicio forma sub 38.. este normal asa ceva?
Incep sa am dubii ca mi s a pus diagnostic gresit..
1 comentarii
un proces infamator odata declansat in corp... trebuie sa treaca prin mai multe etape de vindecare
1. INflamatia in sine ca reactie la factorii infectiosi... 1-3 zile in acest moment indiferent de tratament febra nu scade, sau scade si revine
2. Faza e Exudat cand incep sa apara secretii sau depuneri.. scade febra dar durerea inca persista.. mai dureaza 3-5 zile
IN concluzie..indferent de efort si de tratament.. o vindecare NU poate sa vina mai repede de 7-10 zile
3 faza de vindecare dupa un tratament corect dureaza pana la 21 de zile
sau daca nu e tratamentul corect se trece al cronicizare sau complicatii
1. INflamatia in sine ca reactie la factorii infectiosi... 1-3 zile in acest moment indiferent de tratament febra nu scade, sau scade si revine
2. Faza e Exudat cand incep sa apara secretii sau depuneri.. scade febra dar durerea inca persista.. mai dureaza 3-5 zile
IN concluzie..indferent de efort si de tratament.. o vindecare NU poate sa vina mai repede de 7-10 zile
3 faza de vindecare dupa un tratament corect dureaza pana la 21 de zile
sau daca nu e tratamentul corect se trece al cronicizare sau complicatii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13angina rosie
- 3angina acuta pultacee
- 6angina pultacee... trebuie neaparat sa fac tartamentul cu moldamin avand in vedere ca nu am streptoc
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 8Angina acuta flegmonoasa
- 2Angina mixta
- 0aorta infundata, bloc ramura stanga complet si angina pentorala
- 3angina eritematoasa
- 3Angina pultacee copil 1 an
- 3boala de inima
- 0Cat timp poate dura o angina la adulti?
- 2Angina Acuta
- 1Angina pultacee
- 2Angina flegmonoasa
- 1Angina instabila
Mai multe informații despre: angina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: