analize rele
![iuliana greavu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am o fetita de 1 an si 6 luni, i-am facut analizele la fier si la calciu; analiza la calciu i-au iesit exact la limita iar fierul i-a iesit sub valoarea normala.
As vrea sa ma sfatuiti ce as putea sa ii dau?
De mancat manca destul de bine, dar probabil ca nu asimileaza din alimente calciu si fierul.
Nu este foarte slabuta mie mi se pare ca este OK, dar are burtica, ar putea sa aiba viermisori si sa nu iasa la analize?(i-am facut analize si pt viermisori pt ca este si palida, se scarpina la nas si ii miroase gurita)!
Acum momentan este racita, are rosu in gat, ii dau antibiotic augumentin si pt tuse ii dau erespal, dar nu mi se pare ca i s-a ameliorat tudea deloc si il dau de 4 zile? ce as putea sa ii dau in loc?
Va multumesc!
As vrea sa ma sfatuiti ce as putea sa ii dau?
De mancat manca destul de bine, dar probabil ca nu asimileaza din alimente calciu si fierul.
Nu este foarte slabuta mie mi se pare ca este OK, dar are burtica, ar putea sa aiba viermisori si sa nu iasa la analize?(i-am facut analize si pt viermisori pt ca este si palida, se scarpina la nas si ii miroase gurita)!
Acum momentan este racita, are rosu in gat, ii dau antibiotic augumentin si pt tuse ii dau erespal, dar nu mi se pare ca i s-a ameliorat tudea deloc si il dau de 4 zile? ce as putea sa ii dau in loc?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?