3 eco si toate diferite.. e posibil sa fie vreo malformatie?

28-08-2009
marianamc
Nu este medic/terapeut
marianamc
buna.am revenit cu o mare nelamurire.sunt insarcinata in 38 de saptamani, am facut trei eco pana azi, dupa cum urmeaza primul la 13 sapt la 1 martie, al doilea la 5 mai, 23 sapt al treilea la data de 1 iulie, 29sapt la acelasi cabinet.azi am fost la alt medic si mi-a zis ca am 35 de saptamani.dupa ce i-am explicat ca mai am eco facutemi-a zis ca dupa lungimea femurului sunt in sapt 38 iar dupa diametrul capului sunt in sapt 35, cum se poate explica acest lucru?e posibil sa fie vreo malformatie?va rog sa imi raspundeti cat mai repede pentru ca luni sunt programata pentru cezariana si mor de spaima.multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
4 comentarii
0
28-08-2009, ora 22:23
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Acest lucru se explica f. simplu:
doctorii cred ca fetii sunt ca niste masini care trebuie sa fi fabricate toate la fel de repede in mod standard dupa datele livrate de industria farmaceutica, care le furnizeaza tabele in care scrie cat de mare trebuie sa fie fiecare fat in burta mamei la o anumita saptamana !
Daca fatul indrazndeste sa creasca mai repede sau mai incet atunci automat trebuie se fiti in alta luna !
Ati inteles ?
Asa functionazea treaba.
Iar daca aveti ghinionul ca fatul sa creasca mai repede sau mai incet decat scrie in acele tabele, atunci vi se declara automat fatul ca fiind cu risc de a fi handicapat sau bolnav si atunci vai si amar de restul sarcinii ca ve-ti sta cu frica pana la sfarsit asa cum se intampla la 40% din mame dar la 99% in mod inutil !

Medicina din ziua de azi ne crede pe toti masini, nu stie de suflet, de individualitate, de variatii, de diferente normale, de diferente in crestere, ne baga pe toti in tabele si vai si amar de noi cand nu mai corespundem acestor tabele.

Deja aveti frica de moarte de la aberatiile spuse de acel doctor !
Nu mai stiti sa calculati singura cate saptamani REALE are copilul ?
Aloooooo ! Copilul are 38 de saptamani in ciuda la ce spune doctorul si creste cum vrea el si nu cum vor doctorii si tabele lor si nu are cum sa aiba 35 de saptamani ca timpul nu se poate manca !

Unii copii au 2, 600 g la nastere, undii 3000 und 36000 si unii 4000 de grame !
Ca urmare au si lungimi si marimi diferite ! !!! Este ceva normal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ati vazut vreodata 10 copii identici pe undeva ?????????????????????
Cat de orbi ati ajuns mai oameni buni sa va lasati infricosati si pacaliti cu astfel de aberatii ale medicinii "moderne" ????
Doamne ajuta !!!!!
0
28-08-2009, ora 22:28
marianamc
Nu este medic/terapeut
marianamc
multumesc frumos, imi este frica pentru ca acum 5 ani am pierdut o sarcina cu diagnosticul klinefelter-turner si atrunci nu mi-a spus nici un medic care este situatia.asa ca am pierdut o fetita prin operatie de cezariana, iar acum incep sa ma ingrijorez pentru felul cum s-a dezvoltat
0
28-08-2009, ora 22:56
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai nu vedeti iara greseala doctorilor ??
Cand ar trebui sa vada ceva ei nu vad si cand copilul nu are nimic ei gasesc ceva !
Daca este sa-l pierdeti si pe al doilea doctorii nu pot sa faca nimic oricum.
Daca este sa-l aveti il veti avea in ciuda diagnosticelor doctorilor.
Aveti incredere si speranta in Dumnezeu si nu in ce va zic doctorii, si nu va mai lasati infricosati de ce spun doctorii caci ati vazut ca si la prima sarcina nu v-au putut spune de la inceut ce se va intampla, caci frica o simte si copilul si dupa aceea o sa aveti un copil speriat, fricos si bolnavicios !
Nu ati inteles ca nu exista doi copii sa fie la fel de mari in burta mamei ?
Ce v-a spus doctorul este o aberatie, faptul ca este mai mic nu inseamna automat ca are pobleme !
In 99% din cazuri diagnosticele despre eventuale handicapuri sunt gresite, in 10-20 % din cazuri pana si sexul este vazut gresit.
0
29-08-2009, ora 07:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca la celelalte ecografii nu ti s-a spus nimic, stai linistita si nu mai fi prteocupata.Peste 35-36 de saptamani oricum cresterea osoasa in grosime si lungime este foarte redusa, si segmentele corpului nu au o crestere simultana si simetrica, iar in ultimele saaptamani bebelusul ia mai mult in greutate, cca 30 g/ zi si atat.. Cum ai rezolvat problema cu sifilisul ? Te-ai lamurit si te-ai tratat ? Dupa ce ai avut acea nastere cu probleme trebuia, inainte de a te hotara sa mai ai un alt copil sa apelezi la o consiliere genetica. Nu te mai preocupa de dezvoltarea copilului, eu cred ca daca era ceva se vedea pana acum.Sa ne scrii despre bebelus.Nastere usoara!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Investigaţiile şi analizele recomandate în timpul sarcinii
  • Teste în timpul sarcinii (obligatorii, opționale, recomandate)
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •