analize hormonale
Buna!as vrea sa mi fac niste analize hormonale, care sunt cele mai importante care pot da palpitatii
8 comentarii
Trebuie să ne daţi mai multe detalii. Ce alte simptome mai aveţi, cum se manifestă, de cât timp, vârsta dvs şi ce credeţi ca ne poate fi util. Să pui un diagnostic şi să dai şi un tratament eficace la cele 15 cuvinte pe care le-ati scris, este o performanţa dar ne gândim şi la sănătatea dumneavoastră.Palpitaţiile pot fi produse de hipotiroidie sau pe fond psihic.Ca fitoterapeut vă spun că din fericire există tratamente naturiste foarte simple pentru asta şi tratamentul durează putin. restul, când veniţi cu detalii, da?
Buna ziua!!IAm 22 de ani si cu o saptamana inainte de menstruatie am tahicardie sinusala si palpitatii.Palpitatiile le am si cand nu sunt la menstruatie, dar nu asa puternice.La inima nu am nimic pentru ca mi am facut test de efort, ekg, holter si la glanda tiroida mi.am facut tsh, ft4...analize toate perfecte, fara anemie, calciu bun, magneziu, cortizol bun...Va multumesc!!
Si sa nu uit, am niste senzatii foarte ciudate de fierbinteala in corp, si in cap...cu furnicaturi in corp si aprca ma gura amortita, dar asta banuiesc ca sunt pe fond de stres.Ce analize hormonale sa-mi fac??Sa vad dc se accentueaza starile inainte de menstruatie??
Dragă domniţă, multumesc pentru mesaj şi pentru interesul acordat. În cazul dvs este vorba doar de o dereglare hormonală. Aceste procese sunt foarte bine reglate, sunt sensibile in faţa altor afecţiuni şi dacă una din cele 7 glande hormonale este in suferinţă, dezechilibrează activitatea celorlalte 6 generând simptome care te pot indruma către afecţiuni care ar putea să nici nu existe. Am să descriu doar în câteva cuvinte ce se intamplă cu dvs in timpul ciclului: in ziua 7producţia de estrogen incepe să crească şi continuă pâna in ziua 13când incepe perioada de ovulaţie care durează doua zile. Din ziua 13 estrogenul incepe sa scadă până in ziua 17-18 când se echilibrează cu producţia de progesteron care creşte până in ziua 21-22 curăţind zona şi pregătind-o pentru următorul ciclu. Dacă apar modificări mai ales in cantităţile de estrogen şi progesteron datorită unor alte tratamente, medicamente sau alţi factori, simptomele pot fi cele descrise de dvs. Există tratamente pe bază de plante -pe care le recomand- care se iau doar pe perioada menstruaţiei şi care pot regla destul de repede aceste anomalii. Cu voia dvs, despre amorţeli şi furnicături discutăm cât de curând posibil. Cu drag...
Va multumesc mult pentru raspuns!!Ar trebui sa mi fac cva analize, sau??Si mi-ar place sa vb.despre simptomele de mai sus.
Din punctul meu de vedere, nu mai este nevoie de alte analize medicale. Pentru mine, tabloul medical este complet. Obţineţi date suplimentare dând clik pe numele meu. Despre amorţeli şi furnicături: ceva probleme de coloană? Cervicale sau lombare?
Am fost la un medic ortoped si mi s.a spus ca nu am nimic.Cat despre hormoni, ce as putea luasau face sa nu mai am starile acestea premenstruale??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 40Palpitatii foarte dese
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 3am palpitatii la efort marit cauzate de o emotie teama
- 12Energizantele si caldura
- 32extrasistole? aritmii?
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 4Palpitatii la 3 min, colesterol marit, granulocite scazute = ?
- 24Amorteli faciale, palpitatii
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 0Palpitatii
- 1Durere de cap + palpitatii
- 2Extrasistole ventriculare
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 6Palpitatii.. simteam ca imi taie respiratia
- 1Durere in capul pieptului și palpitatii
- 10Palpitații și amețeli
- 5Palpitatii
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: