Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.

61 comentarii 1 23 Înainte ›
0
05-08-2013, ora 18:08
trendy8dc
Nu este medic/terapeut
trendy8dc
Maine am programare la dentist, iar dimineata cand ma simteam mao oki, am liat o pastila de xanax, iar pana la ora 3 eram eu ala care spune bancuri si sta cu fruntea sus.apoi in 5 min..m a luat cu starea de rau, depresie nu m ai aveam chef sa fac nimic iar daca aveam cat de cat pofta de mancare..s a dus complet.am venit acasa am luat o pastila iar si nici unefect nu inteleg cum pot trece orin episoade de genul...sunt tanar am f multe planuri, vreau sa ma relizez sa am copii.sa duc o viata normala insa episoadele astea in care alternez de la pol la pol ma sperie groaznic...si avand in vedere ca toata viata am fost complexat de faptul ca sunt slab...ma termina psihic...luna trecuta pe vremea asta eram perfect.
0
08-08-2013, ora 15:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ trendy8dc

O pastila de xanax de 0, 25 este apa de ploaie.

Tratamentul pentru depresie/anxietate se face sistematic si sustinut minim 6 luni.

* dar nu cu xanax.
0
15-08-2013, ora 15:55
trendy8dc
Nu este medic/terapeut
trendy8dc
TOtul a degerat, imi simt f tare capul umflat pe stanga, nu mai pot dormi deloc, nu mai am rabdare sa fac absolut nimic, ma enrveaza orice..iar in gandire sunt f tulbure.imi e greu sa ma concentrez sa duc si gunoiul jos..imi e f frica ca am inebunit. Si incep s fac anumite gesturi pe care nu le aveam..totul se invarte in capul meu iar dupa ce dorm e si mai rau. Poate Cipralexul sa am scoata din starea asta?
0
15-08-2013, ora 16:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da.
0
19-08-2013, ora 01:27
trendy8dc
Nu este medic/terapeut
trendy8dc
Mi-am dat seama ca nu mai pot continua asa..de maine ma duc sa cer reteta.asa ma enerveaza ca tot imi da revenire sa vada pe ce tratament ma baga.iar o sedinta e 100 de roni, , , , , oricum pe langa cei 4000 de lei bagati pana acum...ce mai conteaza. Oricum totul e un vis...de servici m-am lasat, prietenii ma cred plecat de acasa.prietena cam isi vede de viata ei...deci am ramas cu o chirie de platit, rate la banci si leasing.depresia si cam atat :))). Ce faina e viata asta. De la ce am plecat si unde am ajuns. Oricum, daca scap de amorteala asta din obraji si cap, de balonarea asta nebuna, de lipsa poftei de mancare si de raul asta interior care imi provoaca ameteala si ma tulbura in gandire..am sa ma nasc a doua oara. Am sa va mai scriu dragilor depsre evolutia sub tratament.
0
19-08-2013, ora 14:09
trendy8dc
Nu este medic/terapeut
trendy8dc
Deci..nu m am lasat si azi la analize mi a iesit candidoza..
Simptome:
* Infectii vaginale recurente; * Oboseala (fatigue) constanta, ameteli, proasta dispozitie; * Saliva alba lipicioasa si

crapaturi in colturile gurii; * Dureri abdominale, gaze abdominale, indigestii; * Dureri articulare asemanatoare celor provocate de artrita; * Scurgeri din sinusuri; * Pierdere sau crestere in greutate fara aputea fi schimbate; * Minte incetosata, ne-eficienta; * Fungusi la degetele de la maini sau picioare; * Infectii urinare recurente (rezistente laantibiotice); * Ochi iritati, inrositi, lacrimand; * Pete rosii pe piele (eczema, dermatita atopica); * Mancarimi si iritari in zona anala sau in jurul organelor sexuale; * Cadereaparului.
Cam 80% le am..acum nu stiu ce sa fac.daca incep medicamentul antidepresiv.macar sa ma ajute sa trecpeste perioada asta, m a daramat psihic...din cate am inteles s a raspandit in tot corpul si poate afecta si creierul
0
06-11-2013, ora 16:13
trendy8dc
Nu este medic/terapeut
trendy8dc
Ma simt dator cu o continuare, poate sunt cativa care citesc acest topic si vor macar sa stie cam ce s-a mai intamplat si daca am reusit sa trec peste aceasta perioada...am citit si eu disperat multe forumuri..insa nu am mai aflat nimic..am ramas cu intrebarile si cam atat.in toate lunile astea am zis ca e imposibil sa imi mai revin.insa, dupa multe incercari de terapie, antidepresive...nu am putut lua mai mult de 3 zile consecutiv nici unul..am incercat cu 4 tiputi de pastile, sfaturi de peste tot..a venit o noapte dupa 4 luni nedormite in care m-am odihnit..pur si simplu, obosisem sa imi fie rau, obosisem de doctori care nu stiau sa citeasca analize de sange...ajunsesem la punctul de reboot. Am renuntat la orice pastila si am inceput sa ma fortez sa mananc, am intrat pe un site de socializare unde am gasit o persoana care era plina de viata si usor usor, cu multa vointa zi de zi timp de 60 de zile...m-am fortat sa ma eliberez de tot...m-am inscris la dansuri latino..mi-am schimbat job ul si acum nu sunt unde am fost..sunt peste ce eram inainte.am invatat o lectie zdravana de la viata...si anume ca niciodata nu am stiut sa apreziez si sa profit de tot ce ma inconjoara..mai sunt zile cand ma cuprinde sentimentul de depersonalizare si altul de inutilitate, insa acum ma cunosc ma mobilezez repede...au fost multe zile in care nu puteam manca mai mult de 1 mar si o felie de paine...zile cand credeeam ca nu ma mai trezesc a doua zi, , , , in concluzie se poate.nu am stiut niciodata ca exista o astfel de boala, cat de grava e si cat de greu iti poti face o cale de scapare...am cam 2 saptamani de cand mi-am revenit...si sper sa fie asa ceva toata viata. Sanatate si putere la toata lumea.
0
23-01-2014, ora 22:23
octav_octav
Nu este medic/terapeut
octav_octav
Salut si eu am aceleasi simptome ca tn mai putin cu gatul umflat si cu mancatul, spune mi si mie ce tratament ai luat si eu lucrez cu tonere, imprimante, astept raspuns mrs
0
06-05-2015, ora 09:24
trendy8dc
Nu este medic/terapeut
trendy8dc
Buna octav, nu am urmat nici un tratament dar poti incerca Zeolit, am auzit ca e foarte bun pentru asa ceva. Inca nu am scapat complet de mediul despre care am scris mai sus, insa daca circumstantele te obliga sa mai lucrezi in acea firma..incearca sa folosesti mereu manusi chirurgicale si niste masti (nu cele de la farmacie), lapte cam la doua zile...si mesele principaale. Intr-adevar, ajuta si miscarea...stiu ca e foarte greu sa incepi sa faci ceva..dar in diminetile cand te simti mai bine sa le iei de la un capat usor. Tonerul iti da o stare anxioasa si devii irascibil, lumea din jur neintelegand starea ta. Ideea e ca iti revii.eu nu mi-am revenit in 6 luni nici intr-un an pentru ca am fost lenes..e un proces lent...asa a fost in cazul meu. Gatul umflat era de la tigari la fel si mancatul. E un cumul de factori care iti dau tot felul de simptome ciudate...iar doctorii habar nu au ce sa iti faca sa te scoata din starea asta sau sa te puna pe un drum. Sper sa imi mai scrii si iti doresc recuperare rapida.
0
14-06-2015, ora 13:50
LILI 80
Nu este medic/terapeut
LILI 80
Nu stiu daca voi primi raspuns vad ca a trecut ceva timp(postarea e din 2013)am aceleasi simptome ca si trendy8dc (ameteala usoara, amortirea pometilor si parca a limbii si gingiilor si ce e mai rau starea asta de rau, mereu am fost activ iar acum parca sunt balega.Analizele au iesit toate bune la RMN o miopie(ar putea fi de la asta?).la insistentele sotiei m-am dus si la psihiatru, ea e plecata din tara si crede ca ar putea fi si din cauza asta(suntem foarte apropiati).Psihiatrul mi-a dat imovane (somnifer)si milgama. m-am mai linistit dar aseara cu tot cu pastile m-au apucat iar ametelele si senzatia de slabiciune.Nu stiu ce sa mai fac doctorii spun ca am analizele mai bune ca ale lor dar eu ma simt rau.Psihic nu cred ca am vre-o problema toate merg bine sotia in 2 luni se intoarce in tara chiar nu stiu de la ce ar putea fi.VA ROG MULT DACA AVETI UN RASPUNS SCRIETI-MI.
0
17-06-2015, ora 16:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi simptom de anxietate. Faceti test anxietatre pe net si sa va vada un psihiatru.

Anxietatea nu e ce credem noi ca e. E o boala mult mai complexa.
0
18-06-2015, ora 02:10
LILI 80
Nu este medic/terapeut
LILI 80
Psihiatrul mi-a recomandat spitomin, milgama si imovane si mi-a spus sa revin dupa 3 luni.Am impresia ca nu prea ma ajuta.Cum se poate face testul de anxietate pe net?(ma pot imbolnavi de anxietate fara vreun motiv?)
0
18-06-2015, ora 20:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scrieti pe Google Test Anxietate si va vor aparea mai multe.
Trebuie sa faceti tratamentul ca la carte ca sa dispara simptolemele. Nu cred ca luati tratamentul corect. De fapt nu prea cred ca il luati.
Acestea sunt boli care ori se duc cu medicatie ori se duc pe picioare. Dv. decideti.

E bine totusi sa va ajutati organismul cu ceva.

Se poate face anxietate si fara socuri inainte. Predispozitie de la vreo ruda de-a 7-a de care nu ati auzit niciodata.
0
19-06-2015, ora 02:32
LILI 80
Nu este medic/terapeut
LILI 80
Multumesc mult.E tratabila aceasta boala sau medicatia va trebui sa o iau toata viata?
Din ce am citit parerile sunt impartite.
0
19-06-2015, ora 20:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vine si pleaca in episoade. Unele episoade pot tine luni, altele pot tine ani.
0
20-06-2015, ora 01:09
LILI 80
Nu este medic/terapeut
LILI 80
nu stiu ce sa zic...m-am trezit intr-o dimineata ametit rau(fara sa fi baut nimic cu o seara inainte)toata ziua am fost ametit, dormeam iar cand ma ridicam din pat se invartea casa cu mine.a doua zi am inceput sa imi fac analizele care au iesit toate foarte bune... de atunci au trecut 3 luni iar medicii in afara de BETASERC nu mi-au dat nici un alt medicament, la psihiatru doar cele scrise in comentariul de alaltaseara.si totusi dupa 3 luni cand imi e lumea mai draga ma cuprinde o ameteala usoara si o senzatie de slabiciune si imediat ma duce gandul la acea zi cand nu am fost bun de nimic.mananc bine dorm bine(orele sunt cam nepotrivite pentru ca ajung acasa cam la 12 noaptea pana ma culc se face 2-3), si totusi asa de nicaieri acea stare de... ca un fel de lesin, asta sa fie anxietatea?
0
21-06-2015, ora 13:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu prea se da Betaserc pentru anxietate, ci alte medicamente.
0
22-06-2015, ora 00:23
LILI 80
Nu este medic/terapeut
LILI 80
Betaserc mi-a dat medicul internist, pentru ameteala. Psihiatrul nu mi-a spus de anxietate, la ideea asta am ajuns tastand simptomele(ameteala usoara, amortirea pometilor limbii si a gingiilor si senzatia de lesin).Sunt curios ce a facut TRENDY8DC, daca a fost anxietate sau altceva, pentru ca simptomele sunt aproximativ la fel.
0
22-06-2015, ora 18:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lasati problemele altora si incercati sa le rezolvati pe ale dv. Mergeti la alt psihiatru sa va faca un test de anxietate si sa va puna un diagnostic corect cu medicatia aferenta. Psihiatrul trebuie sa va dea medicatia. Asta nu se ia de pe forumuri.
0
23-06-2015, ora 02:48
LILI 80
Nu este medic/terapeut
LILI 80
Aveti dreptate asa am sa fac.Va multumesc mult pentru ajutorul si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si sper ca, daca o sa mai fie cazul, o sa-mi mai raspundeti la intrebari si nelamuriri cu aceeasi amabilitate
0
07-08-2017, ora 10:13
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Buna ziua!Am o problema ciudata si nu pot sa imi dau seama ce se intampla!Simt un disconfort in partea stanga care se duce usor spre spate sub coaste.Aceasta problema o am de mult dar acum usor usor a aparut accentuata.In 4 ani de zile lucreaz prin strainatate, mult stres, nervi, ganduri, certuri.m-am mutat in Anglia iar aici au inceput simptomele mai accentuate dupa cateva esecuri..am picat un test pt un cscs si am avut o stare de suparare maxima.Ganduri rele ca fara acel cscs nu pot lucra..lipsa banilor..datorii.Sunt emotiv, milos si mereu cer dreptate.Am inceput sa simt disconfortul mai tare si un rau de acolo s-a ridicat in sus spre inima, apoi spre gat, simteam cum imi pierd controlul si imediat am intrat in panica.Pe strada ma spuca o stare de slabiciune, inima batea repede, usoare intepaturi in bratul stang.In partea de jos au inceput bolboroseli, disconfort.In ultimile doua zile nu am putut sa mai mananc decat ceva usor si fortat.Am vomat intr-o dimineata un lichid galbui asa spre alb si la urma prin fortare cateva firicele de sange in flegma alba.Am uitat sa precizez ca de ceva timp am in gat un lichid cred, mai vascos nu il pot elimina afara prin scuipare ci doar il pot inghiti.La cabinet am fost dar au zis ca nu am programare..la un alt centru au zis faea sa ma consulte ca am doar panica..am prins weekendul si nu am avut cum sa ma programez...as vrea sa stiu v-a rog, e ceva grav?traiesc un cosmar..multumesv
0
07-08-2017, ora 11:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa ajungeti la un medic gastrolog pentru o parte din simptome si la un psihiatru pentru somatizarile de anxietate. Sunt 2 medici diferiti.
1
07-08-2017, ora 12:19
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Acum la 11.20 am reusit o vizita la medicul de familie!Sper ca aici macar imi pot zice despre ce e vorba..am o stare agitata cu gandul sa nu fie ceva rau...chiar e straniu, nu am scaune cu sange sau culori ciudate..urinez normal..nu vomit des, a fost doar alaltaieri si atunci nu am cazut nimic anormal decat putin sange la urma dar banuiesc ca a fost fortare.Ma mira faptul ca nu am nici o durere, crampe stomacale, arsuri in piept..etc.Ingrijorarea mea este ca in ultimile doua zile nu mai am pofta de mancare..ieri si pana acum nu am avut nici un scaun, iar palpitatiile, transpiratiile, starea de tremur care vin in valuri...lichidul care el simt mai rar de ieri are un miros urat.La farmacie mia dat Kalms tablets care contin valeriana pt liniste iar Pantoloc control pt reflux...si gasicovan lichid dupa mese.Multumesc pt sfat!!
0
07-08-2017, ora 14:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu placere. Sper sa te simti bine cu astea. Multa sanatate iti doresc!
0
13-08-2017, ora 12:48
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Buna ziua, am revenit din nou!Luni am vizitat doctorul de familie, m-a consultat si m-a trimis la spital pt analize sange.La intrebarea mea daca este ceva grav..ex.cancer...etc a raspuns ca nu poate zice nimic pana nu imi vin analizele iar pulsul e ok.Intre timp parca simptomele se mai reduc, disconfortul e mai putin, nu am mai vomat de atunci, mananc doar ca nu am totusi pofta asa de mancare, merg la servici...starile de panica sau asa zisul rau la fel s-au redus, lichidul din gat a disparut usor..a ramas doar putin vascos iar mirosul urat pare si el sa dispara.In schimb acum a aparut de cateva zile un strat alb pe limba si cu scaunul ies rar au fost si doua zile iar azi am avut dearee.Probabil ca am schimbat alimentatia consum cartofi fierti, iaurturi, oua fierte, compot de mere, cioarba pui...in general hrana mai usor digerabila.Vroiam sa stiu pana vin analizele daca continui sa iau pastilele pt reflux si pt anixietate si calm.Am uitat sa precizez ca bolboroselile din burta continua ziua si noaptea si starea de moleseala...sunt inca ingandurat, numai ce e rau imi trece prin minte..incerc sa sterg aceasta stare.M-am documentat pe net si aceste simptome pot preveni si boli grave de asta sunt panicat..ingandurat...mereu astept ca cineva sa imi zica ca e ok sa ma mai linistesc, gandesc ca un copil deoarece aceste stari nu le-am avut niciodata si prezenta mea aici in Anglia nu e ca acasa sa ai un doctor sa te inteleaga..alte metode..alti termeni..alta limba pe care nu o cunosc bine sa pot povesti ce simt.Multumesc mult!
0
13-08-2017, ora 13:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati ce tratament v-au dat doctorii de acolo si reveniti la ei.
0
13-08-2017, ora 15:09
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Medicamentele au fost luate de la farmacie inainte sa ajung la doctor...doctorul doar m-a consultat si trimis la analize.Saptamana care vine astept rezultatul analizelor si merg din nou la doctor sa vad ce imi zice.M-am asteptat sa fie mai multe tipuri de analize nu doar cele de sange..prin sange se poate vedea cam tot ce e bolnav in organism?
0
13-08-2017, ora 20:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu.
0
23-08-2017, ora 00:07
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Buna seara, am revenit!Au sosit analizele la sange si sunt ok.In continuarie ma simt rau, disconfort in partea stanga..nu pot dormi pe aceasta parte.Lichidul in gat s-a facut vascos ca un nod si miroase mai putin urat.Am inceput sa mananc chiar bine dar am probleme cu scaunul..ies rar.Am zile diferite..tremur ale mainilor si lipsa de energie..respiratie in unele momente mai grea.Merg la munca dar gandul e la ceva rau.am slabit.Dimineata ma trezesc cu o stare ciudata..rau.Sa fie colonul iritat si anixietate?multumesc
0
23-08-2017, ora 00:09
john37
Nu este medic/terapeut
john37
Dupa o saptamana de asteptare la sange acum mia zis sa astept telefon de la spital inca doua saptamani pt stomac...interstine..teste..cam mult asteptarea
Adaugă un comentariu / răspuns
61 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: