amorteala fetei

Salut, am fost la fotbal si am primit o lovitrua de cap undeva in zona dintre pometele stang si nas iar de atunci am amortita jumatatea stanga a nasului, partea stanga a buzei superioare si gingia precum si zona de la ochi pana la buza.Amorteala dureaza deja de 3 zile.Am fost la doctor si mi-a spus sa iau milgamma N si nurofen.Ati putea sa ii spuneti va rog cam cat va mai dura amorteala asta si de la ce o am?
3 comentarii

am uitat sa mentionez ca buza superioara o simt umflata desi nu este

Man, pe acolo trece un nerv, trigemen parca il cheama.Posibil sa fie lezat.Daca medicul care te-a vazut nu e neurolog sau orelist, mergi la unul din astia doi.Tratamentule bun, ar nu stiu daca te-a vazut medicul care trebuie pantru a face o evaluare completa a problemei tale (ai cum va diagnosticul la indemina?)

Acum am vazut problema ta.Sint noua pe forum si ma confrunt cu aceeasi problema doar ca eu am suferit un traumatism prin agresiune.A urmat o operatie pt ca am avut tripla fractura de malar(pomete)Spune-mi cum esti acum, vreau sa iau legatura cu tine.Au trecut peste 7 luni de atunci si nu mi-a trecut.Vreau sa vorbim.Mersi mult, -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 12amortirea degetelor de la maini
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 7vertij, amorteala pe partea dreapta, nervozitate
- 7Amorteala degetului mic si a inelarului
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 4dureri in bratul stang si amorteli
- 7Amorteala in timpul somnului
- 6Imi amorteste partea din spate a capului
- 5amorteala a fetei si a limbii
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 2Ceva la cap?
- 10Oboseala si amorteli in maini si picioare
- 1Pierderea sensibilității, amorțeala
- 2Dureri de cap și amorțeală
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: