Amorteala degetului mic si a inelarului
De doua saptamini imi amortesc degetul mic si cel inelar de la mana stanga im amorteste instantaneu o perioada ma lasa iar imi amorteste. oare de la ce ca nu fac efort nu am facut nimic care sa ma fortez.
7 comentarii
Nu care cumva stai la birou intr-o pozitie care preseaza cotul de masa? Pe acolo trece nervul ulnar si la tine cam cu asta seamana ce spui.(cu o compresiune de nerv) Sau alta cauza care poate exercita aceasta presiune la nivelul cotului. Daca nu vezi cum stai cu coloana cervicala.
O zi senina!
O zi senina!
VA MUKTUYMESC PT RASPUNS DAR NU STIU DACA ASTA E CAUZA CA NU STAU IN COT REZEMATA DOAR CE ESTE NECESAR NU LUCREZ LA BIROU SUNT CASNICA IN VARSTA DE 31 DE ANI.DACA STIE CINEVA SAU A MAI PATIT ROG SA IMI RASPUNDA.
Am vindecat mai multi cu probleme asemenatoare. Cateva intrebari suplimentare:
a) bei cafea ?
b) ai dureri de cap ?
c) mai ai alte simptome /afectiuni oricat de minore in afara de acesta ?
d) ai probleme cu digestia, colecistul sau ficatul ?
e) esti o fire nervoasa / cat de usori te superi ?
f) obisnuiesti sa vorbesti mult ?
e) apasa cu degetul pe coltul superios al claviculei stangi ( pe marginea dinspre gat) de sus catre jos si spune-mi daca apasand acolo este jenant sau dureros.
a) bei cafea ?
b) ai dureri de cap ?
c) mai ai alte simptome /afectiuni oricat de minore in afara de acesta ?
d) ai probleme cu digestia, colecistul sau ficatul ?
e) esti o fire nervoasa / cat de usori te superi ?
f) obisnuiesti sa vorbesti mult ?
e) apasa cu degetul pe coltul superios al claviculei stangi ( pe marginea dinspre gat) de sus catre jos si spune-mi daca apasand acolo este jenant sau dureros.
Este interesant subiectul. Ma intereseaza si pe mine, in caz ca voi avea amoteli de degete.
Beau cafea, uneori vorbesc f. mult. Raspuns negativ la b, c, d, e. Daca apas acea zona (cred ca reflexogena), ma doare putin.
Iti sunt recunoscatoare daca-mi raspunzi, scarface.
Numai bine.
Beau cafea, uneori vorbesc f. mult. Raspuns negativ la b, c, d, e. Daca apas acea zona (cred ca reflexogena), ma doare putin.
Iti sunt recunoscatoare daca-mi raspunzi, scarface.
Numai bine.
DA BEAU CAFEA DOAR DIMINEATA NORMAL O CANA CU LAPTE.DURERI DE CAP NU AM.MA INTEAPA INIMA DIN CIND IN CIND, CU DGESTIA E O PROBLEMA CA AM FIEREA PUTUROSA SI IMI PROVOACA GAZE IN COLON SI NU LE POT ELIMINA NU MEREU SE INTIMPLA, SUNT O FRE AGITATA, NU VB ASA MULT SI NU MA DOARE IN ACEA ZONA.
Luisa, trebuie sa gasesti motivul! Nu sunt prea multe, din punct de vedere fizic!
Ori se exercita o presiune asupra cotului de care nici macar nu-ti dai seama (am zis birou. S-ar putea sa fie calculator, sau orice activitate care solicita muschii cotului)
Sau, daca nu detectezi nimic in acest sens, s-ar putea sa fie vorba de o spondilo-discopatie cervicala.
Hai sa-ti dau un exemplu din care vei trage concluziile folositoare pentru tine.(urmeaza o poveste!)
- cand mi-am luat prima-oara calculator, l-am luat sa ma joc. Cu ce? Cu BILA ! Bun. Ce am patit?! Facusem, , scurta" la mana cum se zice popular. Adica ma durea articulatia pumnului de atata manuit mouse-ul.
-cand am inceput sa folosesc lapetop-ul pentru prima oara, ce crezi ca s-a intamplat? m-a durut degetul aratator de la mana dreapta, si ma intrebam ce este?!
Norocul meu este ca sunt pe faza si mi-am dat seama ce se intamplase! Suprasolicitasem aceste articulatii! Si am luat masuri in consecinta. Si mi-a trecut!
Nu stiu cat ti-a folosit povestioara mea, dar ea subliniaza ca trebuie sa fim atenti tot timpul la ceea ce facem. Cele mai minore lucruri pot cauza dureri despre a caror cauza nu avem habar.
Sanatate!
Ori se exercita o presiune asupra cotului de care nici macar nu-ti dai seama (am zis birou. S-ar putea sa fie calculator, sau orice activitate care solicita muschii cotului)
Sau, daca nu detectezi nimic in acest sens, s-ar putea sa fie vorba de o spondilo-discopatie cervicala.
Hai sa-ti dau un exemplu din care vei trage concluziile folositoare pentru tine.(urmeaza o poveste!)
- cand mi-am luat prima-oara calculator, l-am luat sa ma joc. Cu ce? Cu BILA ! Bun. Ce am patit?! Facusem, , scurta" la mana cum se zice popular. Adica ma durea articulatia pumnului de atata manuit mouse-ul.
-cand am inceput sa folosesc lapetop-ul pentru prima oara, ce crezi ca s-a intamplat? m-a durut degetul aratator de la mana dreapta, si ma intrebam ce este?!
Norocul meu este ca sunt pe faza si mi-am dat seama ce se intamplase! Suprasolicitasem aceste articulatii! Si am luat masuri in consecinta. Si mi-a trecut!
Nu stiu cat ti-a folosit povestioara mea, dar ea subliniaza ca trebuie sa fim atenti tot timpul la ceea ce facem. Cele mai minore lucruri pot cauza dureri despre a caror cauza nu avem habar.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere si amorteala in bratul stang
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 7Amorteli incheieturi sold
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 7amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 5probleme coloana cervicala-amorteata a partii drepte a fetei
- 4dureri in bratul stang si amorteli
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 9imi amortesc mainile
- 13Imi amorteste capul
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 6degete amortite ambele maini
- 0degete amotite picior
- 1Amorteala cu usoara durere a labei piciorului
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 7Amorteala corpului in timpul actului sexual. Va rog sa ma ajutati!
- 1Pierderea sensibilității, amorțeala
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: