amigdalita sublinguala?
Buna seara,
De 2 zile ma doare foarte tare in partea dreapta la inghitre cu tot cu ureche. Am luat cate un plic de flamexin pe zi si durerea e mai suportabila, dar durerea e in continuare. Am baut ceaiuri calde, am luat pastile de supt si cu toate astea tot ma doare. E ca si cand as fi inghitit un os de peste si a ramas acolo. Eu amigdalele le-am scos in mai ptr ca mai tot timpul aveam probleme. Ma doare si la palpare. O prietena a mea a avut aceasi problema cu ceva timp in urma si s-a agravt doar cu pastile de supt si ceaiuri, iar medicul ia spus ca ar fi facut o amigdalita sublinguala. E posibil asa ceva? Si daca asta ar fi ce tratament sa urmez sa nu ajung sa-mi fie mai rau. Multumesc!
De 2 zile ma doare foarte tare in partea dreapta la inghitre cu tot cu ureche. Am luat cate un plic de flamexin pe zi si durerea e mai suportabila, dar durerea e in continuare. Am baut ceaiuri calde, am luat pastile de supt si cu toate astea tot ma doare. E ca si cand as fi inghitit un os de peste si a ramas acolo. Eu amigdalele le-am scos in mai ptr ca mai tot timpul aveam probleme. Ma doare si la palpare. O prietena a mea a avut aceasi problema cu ceva timp in urma si s-a agravt doar cu pastile de supt si ceaiuri, iar medicul ia spus ca ar fi facut o amigdalita sublinguala. E posibil asa ceva? Si daca asta ar fi ce tratament sa urmez sa nu ajung sa-mi fie mai rau. Multumesc!
5 comentarii
acele dureri pot fi si de la faringe.. dar si de la probleme stomatologice
este bina sa mergi la stomatolog si ORL acum!
altfel risti sa-ti strici sarbatorile
este bina sa mergi la stomatolog si ORL acum!
altfel risti sa-ti strici sarbatorile
Eu sincer as avea acolo maseaua de minte iesita numai pe jumatate, dar nu simt disconfort de la ea...inca. Mai degraba ar fi faringele ca tot am probleme cu el. Azi am luat un flamexin si m-a lasat imediat, pot manca pot vb dar simt totusi ca acolo ar fi ceva care deranjeaza. Din pacate, nu am cum sa ajung la medic asa ca m-am gandit sa urmez urmatorul tratament: flamexin 2 pe zi, iar daca durerea cedeaza 1 pe zi macar ptr 3-4 zile, tablete de supt, redigest plus pe care il iau de 2 saptamani jumate, fara acru acid ciocolata sau orice ar putea sa-mi irite faringele, ceaiuri calde. Spuneti-mi va rog daca este in regula macar pana ies din sarbatori. Multumesc!
nu e in regula..fiindca flamexinul si alte antiinflamatoare tot irita faringele
trebuie luate sau in supozitoare sau injectabil
trebuie luate sau in supozitoare sau injectabil
Atunci cu ce as putea inlocui flamexinul? Si cu restul sunteti de acord? Multumesc!
diclofenac sau alt antiinflamator.. in supozitoare sau injectabil
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6faringo amigdalita acuta - ce trebuie sa mai fac?
- 3operatie de amigdale
- 7nas infundat foarte rau!
- 3Pata alba pe amigdala dreapta
- 0Inainte de operatia de amigdale
- 3amigdalita linguala
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 1durere amigdala dreapta
- 3amigdale imflamate mereu
- 3Amigdalita cu stomatita?
- 18inecare in somn
- 3Orl intarziere antibiotic
- 2Amigdalită cronică
- 1Analize de sange dupa amigdalita cu puroi
- 5Amigdala dreapta umflata, rosie insotita de durere de ureche. Partea dreapta amortita
- 1amigdalita cu puroi
- 4Amigdala linguala inflamata
- 1Amigdalita ulcero-necrotica
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: