Amigdale inflamate

10-11-2020
Bogdan9102
Nu este medic/terapeut
Bogdan9102
Buna dimineata,
Numele meu este Bogdan si am 29 de ani. De vreo 2 zile mi s-au umflat putin amigdalele, nu ma dor, pot manca linistit, doar ca m-am speriat ca cea din dreapta a sangerat putin ieri cand m-am trezit, iar in afara de asta, mai au si niste puncte albe pe ele.. Tin sa precizez ca am fost recent la un control ORL, pentru ca am nasul infundat de mai bine de o jumatate de an si mi s-a facut o injectie in cornetele nazale, am respirat bine doua zile, apoi iar s-a infundat...
Domnul doctor mi-a zis ca este o rinita, chiar s-a uitat si in gat si mi-a zis ca sunt ok. Voi atasa o poza pentru a putea vedea mai bine despre ce vorbesc. Va multumesc mult si astept parerea dumneavoastra!! Cu stima, Bogdan.
Poza : http://ibb.co/m6gqP0X
3 comentarii
1
10-11-2020, ora 10:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. in poza se vede clar un Chist amigdalian, se mai vede o liba incarcata, un faringe atrific.
2 plus faptul ca aveti si rinita hipertrofica + faptul ca amigdala este marita doar pe dreapta... Va incadrati perfect in categoriea personelor cu alimentatiaincorecta seara care face reflux gastro eosfagian in somn. anume acidul gastric intretine si rinita si inflamatia pe faringe si amigdale
3 acum trebuie sa mergeti la ORL.. sa rezolve problema cu chistul amigdalian
dupa consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar
0
10-11-2020, ora 19:23
Bogdan9102
Nu este medic/terapeut
Bogdan9102
Va mulțumesc mult pentru răspuns, domnule doctor.
Nu am motive să mă sperii, nu ? Am avut o perioada de vreo 2 luni, in care, din cauza stresului de la serviciu, am avut niste atacuri de panică, puțin mai anxios decât de obicei și mă gândesc că și stomacul a fost afectat. Mă voi duce la orl apoi la gastroenterologie. Mulțumesc încă odată !!
0
11-11-2020, ora 00:06
Bogdan9102
Nu este medic/terapeut
Bogdan9102
Întreb dacă pot sta liniștit, pentru că tatăl meu a decedat în 2012 din cauza cancerului in gât, metastazat in organism. Și am o oarecare frica din cauza asta.. nu mai fumez de 2 luni și jumătate, după o perioadă de 8 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: