Amigdale inflamate
Buna dimineata,
Numele meu este Bogdan si am 29 de ani. De vreo 2 zile mi s-au umflat putin amigdalele, nu ma dor, pot manca linistit, doar ca m-am speriat ca cea din dreapta a sangerat putin ieri cand m-am trezit, iar in afara de asta, mai au si niste puncte albe pe ele.. Tin sa precizez ca am fost recent la un control ORL, pentru ca am nasul infundat de mai bine de o jumatate de an si mi s-a facut o injectie in cornetele nazale, am respirat bine doua zile, apoi iar s-a infundat...
Domnul doctor mi-a zis ca este o rinita, chiar s-a uitat si in gat si mi-a zis ca sunt ok. Voi atasa o poza pentru a putea vedea mai bine despre ce vorbesc. Va multumesc mult si astept parerea dumneavoastra!! Cu stima, Bogdan.
Poza : http://ibb.co/m6gqP0X
Numele meu este Bogdan si am 29 de ani. De vreo 2 zile mi s-au umflat putin amigdalele, nu ma dor, pot manca linistit, doar ca m-am speriat ca cea din dreapta a sangerat putin ieri cand m-am trezit, iar in afara de asta, mai au si niste puncte albe pe ele.. Tin sa precizez ca am fost recent la un control ORL, pentru ca am nasul infundat de mai bine de o jumatate de an si mi s-a facut o injectie in cornetele nazale, am respirat bine doua zile, apoi iar s-a infundat...
Domnul doctor mi-a zis ca este o rinita, chiar s-a uitat si in gat si mi-a zis ca sunt ok. Voi atasa o poza pentru a putea vedea mai bine despre ce vorbesc. Va multumesc mult si astept parerea dumneavoastra!! Cu stima, Bogdan.
Poza : http://ibb.co/m6gqP0X
3 comentarii
1. in poza se vede clar un Chist amigdalian, se mai vede o liba incarcata, un faringe atrific.
2 plus faptul ca aveti si rinita hipertrofica + faptul ca amigdala este marita doar pe dreapta... Va incadrati perfect in categoriea personelor cu alimentatiaincorecta seara care face reflux gastro eosfagian in somn. anume acidul gastric intretine si rinita si inflamatia pe faringe si amigdale
3 acum trebuie sa mergeti la ORL.. sa rezolve problema cu chistul amigdalian
dupa consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar
2 plus faptul ca aveti si rinita hipertrofica + faptul ca amigdala este marita doar pe dreapta... Va incadrati perfect in categoriea personelor cu alimentatiaincorecta seara care face reflux gastro eosfagian in somn. anume acidul gastric intretine si rinita si inflamatia pe faringe si amigdale
3 acum trebuie sa mergeti la ORL.. sa rezolve problema cu chistul amigdalian
dupa consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar
Va mulțumesc mult pentru răspuns, domnule doctor.
Nu am motive să mă sperii, nu ? Am avut o perioada de vreo 2 luni, in care, din cauza stresului de la serviciu, am avut niste atacuri de panică, puțin mai anxios decât de obicei și mă gândesc că și stomacul a fost afectat. Mă voi duce la orl apoi la gastroenterologie. Mulțumesc încă odată !!
Nu am motive să mă sperii, nu ? Am avut o perioada de vreo 2 luni, in care, din cauza stresului de la serviciu, am avut niste atacuri de panică, puțin mai anxios decât de obicei și mă gândesc că și stomacul a fost afectat. Mă voi duce la orl apoi la gastroenterologie. Mulțumesc încă odată !!
Întreb dacă pot sta liniștit, pentru că tatăl meu a decedat în 2012 din cauza cancerului in gât, metastazat in organism. Și am o oarecare frica din cauza asta.. nu mai fumez de 2 luni și jumătate, după o perioadă de 8 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu am nimic la valul palatin iar despre amigdala linguala crede mai mult ca sigur ca e doar o amigda
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 3In dilema: polipi sau amigdale?
- 7inflamare gat-intrebare
- 0operatie amigdale vs sarcina
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 3Amigdalita cu puroi repetata copil 4, 5 ani
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 2Amigdalita pultacee
- 2Amigdalita cronica cazeoasa
- 2Amigdala Hipertrofica Unilateral
- 1pofta de mancare
- 2Amigdalita cu puroi si stafilococ auriu - consecinte dupa tratament?
- 2Amigdalita inflamata
- 0Nu stiu ce sa ma fac! Amigdalita flegmonoasa
- 1Amigdale inflamate.
- 0Amigdale si ganglioni umflati
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: