amigdalita pultacee copil 4 ani si jumatate
Baietelul meu are 4, 5ani si a facut in ultimele 3 luni 3amigdalite pultacee tratate cu antibiotic Zinnat 7-10 zile. Mentionez ca in lunile Iulie- sept a luat Bronhovaxom. Urmatoarele luni i-am dat Propolis cu Echinaceea, Viusid, Wellkids. Metge si la gradinita. Acum, in luna ianuarie am inceput un tratament homeopat cu o schema de fond ce cuprinde 4 remedii date in anumite zile cu pauze.toata schema avand 26 zile dupa care sr repeta pana la 4 luni. Avem si o schema pt faza acuta. Dupa 12 zile de tratament de fond s a plans de durere de gat si am inceput tratamentul de acut care are si el alte 4 remefii ce se dau din ora in ora. Suntem in a 2a zi de acut. Ii mai dam nurofen/panadol si Esberitox N. Face febra 39-39.9 care scade cu antitermice apoi scade si iar creste. Are si depozite albe in gat si este rosu. Il doare la inghitire. I am mai dat cu Bioparox. Dr Homeopat a spus sa i dam tratamentul de acut si antitermice fara antibiotic
Oare poate sa si revina fara antibiotic? Gresim ca nu i dam antibiotic? Ce sa facem?
Oare poate sa si revina fara antibiotic? Gresim ca nu i dam antibiotic? Ce sa facem?
2 comentarii
1. diagnosticul de amigdalita Pultacee poate fi pus numai de un medic ORL.. care se uita cu sursa de lumina si poate face diferenta intre acele depozite.. care pot fi micotice sau bacteriene
deasemenea poae fi si o amgdalita virala care se trateaza cu totul altfel
2 daca se repeta amigdalita.. inseamana ca tratamentul si abordarea problemei este gresita
Toate problemele din gat, faringe, amigdale.. au stransa legatura cu tractul digestiv, refluxul gastric si alimentele acre, acide, citrice..s.a care provoaca acel rosu in gat ? am scris despre asta foarte mult pe forum
deasemenea poae fi si o amgdalita virala care se trateaza cu totul altfel
2 daca se repeta amigdalita.. inseamana ca tratamentul si abordarea problemei este gresita
Toate problemele din gat, faringe, amigdale.. au stransa legatura cu tractul digestiv, refluxul gastric si alimentele acre, acide, citrice..s.a care provoaca acel rosu in gat ? am scris despre asta foarte mult pe forum
Va multumesc pt raspuns. Diagnosticul de amigdalita pultacee a fost pus de dr. orelist de 2 ori si o data de med de familie. Acum asteptam sa mergem maine sa i facem si un exudat. I am mai facut si data trecuta dar deja luase o doza de antibiotic, bause kapte si l spalasem si pe dinti. Asa ca nu cred cs rezultatul ers relevant negativ. Probleme de reflux nu stiu sa aiba. Intr adevar a mai consumat acru/acid. Deci acele depozite pot sa apara si in amigdalite virale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0amigdalita pultacee la 4 ani
- 9Amigdalita
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 7amigdalita pultacee tratata, pe amigdalita dreapta - papilon
- 0Amigdalita pultacee
- 1Amigdalita pultacee
- 5tratament amigdalita pultacee... mi-a aparut din nou albeata
- 3Dupa cate pastile de zinnat ar trebui sa scada febra in cazul amigdalitei pultacee
- 11amigdalita pultacee
- 1Amigdalita pultacee, augumentin esec sau reusita?
- 2Amigdalită cronică
- 3Amigdalita pultacee - recidiva?
- 0Orl
- 2Amigdalita acuta/analize sange
- 3Amigdalite, la 2 luni cel mult 3 fac puroi in gat
- 4Amigdalita pultacee
- 4Amigdalita cu puroi
- 2Amigdalita acuta pultacee repetata
Mai multe informații despre: amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: