„Colt” de amigdala care nu a fost scos
Buna ziua!Am si eu o nedumerire.Fiul meu in varsta de 25 de ani, a fost operat de amigdale la 4 ani dar deoarece erau putrede si a durat mult operatia i-a ramas un "colt"de amigdala care nu a fost scos.In jurul varstei de 18 ani i s-a inflamat acea bucatica si s-a umplut de puroi.De atunci cam odata pe an se intampla acelasi lucru.Am fost la medici desigur unde i s-a dat antibiotic.La ultima..aventura...am intrebat daca nu se poate opera.Raspunsul a fost...nuuu...e foarte grea operatia..are radacini...etc..explicatii de gen.Intrabarea este...Sepoate opera sau toata viata va lua antibiotic care nu cred ca este foarte indicat.Multumesc.
3 comentarii
se poate micsora acea bucata de amigdala cu Radiofrecventa
Multumesc pentru raspuns...unde as putea merge pentru acest procedeu?
la o clinica ORL... cea mai apropiata de Domiciliu.. care este dotata cu Chirurgie cu Radiofrecventa
noi suntem al pascani.. nu pot sa stiu ce dotari au medicii din toata tara... fara sa specificati de unde sunteti
noi suntem al pascani.. nu pot sa stiu ce dotari au medicii din toata tara... fara sa specificati de unde sunteti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3adenoidita la copil de 3.7 ani
- 399amigdalita pultacee
- 5Amigdalita pultacee - un sfat
- 0amigdalita pultacee la 4 ani
- 4Amigdalite puroiate
- 0amigdalita pultacee
- 9Amigdalita
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 5Amigdalita de la varsta frageda
- 0Amigdalita pultacee
- 1Amigdalita pultacee
- 1Gat - urechi
- 5tratament amigdalita pultacee... mi-a aparut din nou albeata
- 4Puroi pe amigdale
- 3Amigdalita pultacee fara febra...
- 6Amigdalita pultacee - se scapa de ea vreodata?!
- 1Dureri provocate de puroi in gat
- 4Amigdale cu puroi
- 2Amigdalita pultacee
Mai multe informații despre: amigdalita pultacee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: