Amigdalita pultacee?

Buna seara.Am nevoie de o părere avizata daca se poate.In urma cu 2 zile am fost la pediatrie cu fetita pentru ca are pe mânuțe o iritație care nu I mai trece.Uitandu se si n gatul ei, doamna doctor a spus sa I dau cu tantum verde pentru ca prezintă vezicule.Acasa, curioasa fiind m am uitat și eu si am observat amigdalele fetei albicioase, cred ca au puroi.Febra sau alte simptome nu are...a fost în urma cu vreo săptămână cam asa răgușit putin si manca un pic mai prost.Cr3deti ca este cazul de un nou consult si poate de un antibiotic sau sa merg doar cu tantum verde?Fetita are 3 ani si sforăie în somn de câteva zile...Va mulțumesc.
1 comentarii

1. Sforăitul este semn de reacție alergica sau Reflux gastroesofagian în somn. De la Alimentație incorecta seara
2. Amigdalita puktacee este Obligatoriu cu Febra. Nu va mai uitați în gat. Dacă nu aveți studii medicale
3.citi despre Alimentația conform Vârstei. Și ce Nu are voie sa consume copilul seara la cina și după cina
2. Amigdalita puktacee este Obligatoriu cu Febra. Nu va mai uitați în gat. Dacă nu aveți studii medicale
3.citi despre Alimentația conform Vârstei. Și ce Nu are voie sa consume copilul seara la cina și după cina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dilema, sa-mi scot sau nu amigdalele
- 169amigdalita cazeoasa criptica
- 3amigdalita cronica cazeoasa
- 3Amigalita stanga umflata
- 3Depunere solida (alb-galbuie) pe amigdale, cu miros urat
- 9amigdalita
- 3Umflarea Amigdalelor si Cazeum
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 3Puroi pe amigdale