Amigdalita pultacee?

Buna seara.Am nevoie de o părere avizata daca se poate.In urma cu 2 zile am fost la pediatrie cu fetita pentru ca are pe mânuțe o iritație care nu I mai trece.Uitandu se si n gatul ei, doamna doctor a spus sa I dau cu tantum verde pentru ca prezintă vezicule.Acasa, curioasa fiind m am uitat și eu si am observat amigdalele fetei albicioase, cred ca au puroi.Febra sau alte simptome nu are...a fost în urma cu vreo săptămână cam asa răgușit putin si manca un pic mai prost.Cr3deti ca este cazul de un nou consult si poate de un antibiotic sau sa merg doar cu tantum verde?Fetita are 3 ani si sforăie în somn de câteva zile...Va mulțumesc.
1 comentarii

1. Sforăitul este semn de reacție alergica sau Reflux gastroesofagian în somn. De la Alimentație incorecta seara
2. Amigdalita puktacee este Obligatoriu cu Febra. Nu va mai uitați în gat. Dacă nu aveți studii medicale
3.citi despre Alimentația conform Vârstei. Și ce Nu are voie sa consume copilul seara la cina și după cina
2. Amigdalita puktacee este Obligatoriu cu Febra. Nu va mai uitați în gat. Dacă nu aveți studii medicale
3.citi despre Alimentația conform Vârstei. Și ce Nu are voie sa consume copilul seara la cina și după cina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva rosu dureros si alb in mijloc pe cerul gurii.. infectie?
- 4durere gat si vajait in ureche
- 3In dilema: polipi sau amigdale?
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 4hipertrofie amigdala linguala
- 11amigdale hipertrofe
- 9Amigdale amigdalectomie operatie scoatere amigdale post dupa amigdalectomie
- 2Amigdale mari la copil de 4 ani
- 1scoaterea amigdalelor
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 5Amigdala dreapta umflata
- 1Amigdale inflamate!
- 15o amigdala mai mare