amigdalita linguala

Buna ziua!
Acum 1 saptamana am resimtit o dificultate la inghitire(fara durere), asa ca, am mers la un consult orl unde am fost diagnosticat cu amigdalita linguala.Am urmat tratamentul recomandat( ospen 3/zi;brufen 2/zi; tranchisan 7-8/zi) si am tinut un regim fara acru, acidulat sau rece dar nu s a observat nicio schimbare.Ce pot sa fac domnule doctor?gargara pe care o recomandati cu ce trebuie facuta?
Acum 1 saptamana am resimtit o dificultate la inghitire(fara durere), asa ca, am mers la un consult orl unde am fost diagnosticat cu amigdalita linguala.Am urmat tratamentul recomandat( ospen 3/zi;brufen 2/zi; tranchisan 7-8/zi) si am tinut un regim fara acru, acidulat sau rece dar nu s a observat nicio schimbare.Ce pot sa fac domnule doctor?gargara pe care o recomandati cu ce trebuie facuta?
3 comentarii

cu orice solutie calda/ de la ceaiuri la apa de gura.
faci un consult la gastrologie
faci un consult la gastrologie

Domnule doctor, dupa multe consultatii, dupa o radiografie la dinti, dupa un ct la gat si un trazit baritat, medicul orl ist m a sfatuit sa fac o biopsie pt ca ii este ft dificil sa descopere cauza pt care prezint dificultatea la inghitit.ce parere aveti?

nu prea in telrg cum in 2 zile de pe 12.06 pana pe 14.06 ati reusit sa facti atatea investigatii
cu sigurantaproblema e ma veche si lucurile stau altfel decat eti svris in 1 mesaj
ma intreseaza varsta, inaltimea, kg, tensine artetiala, probleme cu ijnima si coloana vertebrala
toate bolile dronice si tratamentele efectuate
scriti aici sau pe mail
cu sigurantaproblema e ma veche si lucurile stau altfel decat eti svris in 1 mesaj
ma intreseaza varsta, inaltimea, kg, tensine artetiala, probleme cu ijnima si coloana vertebrala
toate bolile dronice si tratamentele efectuate
scriti aici sau pe mail

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amigdalita cronica cazeoasa - copil 13 ani
- 3ce as putea face sa nu mai am amigdalele atat de sensibile?
- 3am nevoie de o recomandare...
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 5amigdale umflate cam de 2 saptamani
- 7mi s-a spus ca sufar de faringo-amigdalita
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 3Complicatii amigdalite?
- 0Complicatii amigdalite?
- 3operatie de amigdale
- 7tratament pentru candidoza si amigdalita
- 7nas infundat foarte rau!
- 18inecare in somn
- 4Durere senzatie disconfort in zona ureche interna si gat
- 1amigdalita