amigdalita linguala
Buna ziua!
Acum 1 saptamana am resimtit o dificultate la inghitire(fara durere), asa ca, am mers la un consult orl unde am fost diagnosticat cu amigdalita linguala.Am urmat tratamentul recomandat( ospen 3/zi;brufen 2/zi; tranchisan 7-8/zi) si am tinut un regim fara acru, acidulat sau rece dar nu s a observat nicio schimbare.Ce pot sa fac domnule doctor?gargara pe care o recomandati cu ce trebuie facuta?
Acum 1 saptamana am resimtit o dificultate la inghitire(fara durere), asa ca, am mers la un consult orl unde am fost diagnosticat cu amigdalita linguala.Am urmat tratamentul recomandat( ospen 3/zi;brufen 2/zi; tranchisan 7-8/zi) si am tinut un regim fara acru, acidulat sau rece dar nu s a observat nicio schimbare.Ce pot sa fac domnule doctor?gargara pe care o recomandati cu ce trebuie facuta?
3 comentarii
cu orice solutie calda/ de la ceaiuri la apa de gura.
faci un consult la gastrologie
faci un consult la gastrologie
Domnule doctor, dupa multe consultatii, dupa o radiografie la dinti, dupa un ct la gat si un trazit baritat, medicul orl ist m a sfatuit sa fac o biopsie pt ca ii este ft dificil sa descopere cauza pt care prezint dificultatea la inghitit.ce parere aveti?
nu prea in telrg cum in 2 zile de pe 12.06 pana pe 14.06 ati reusit sa facti atatea investigatii
cu sigurantaproblema e ma veche si lucurile stau altfel decat eti svris in 1 mesaj
ma intreseaza varsta, inaltimea, kg, tensine artetiala, probleme cu ijnima si coloana vertebrala
toate bolile dronice si tratamentele efectuate
scriti aici sau pe mail
cu sigurantaproblema e ma veche si lucurile stau altfel decat eti svris in 1 mesaj
ma intreseaza varsta, inaltimea, kg, tensine artetiala, probleme cu ijnima si coloana vertebrala
toate bolile dronice si tratamentele efectuate
scriti aici sau pe mail
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Jena pe amigdala stanga, jena la deglutitie
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 3operatie de amigdale
- 23Ce sanse de supravietuire are tatal meu cu urmatorul diagnostic? Va rog mult!
- 4unde sa apelez
- 1Amigdalita sau oreion?!
- 1durere amigdala dreapta
- 3Amigdalita cu puroi repetata copil 4, 5 ani
- 2Amigdalita pultacee
- 3Amigdale asimitrice, granulom pe amigdala dreapta, care este mai mare
- 5Valoare ASLO 216 postamigalectomie
- 3Orl intarziere antibiotic
- 2Amigdala Hipertrofica Unilateral
- 2Amigdalita cu puroi si stafilococ auriu - consecinte dupa tratament?
- 1Analize de sange dupa amigdalita cu puroi
- 0Amoxacilina si amigdalita.
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: