Amigdalita acuta
Buna! Am 15 ani si am amigdalita acuta de 4 saptamani.Am fost la medic am urmat un tratament : strepsils intensiv spray, decaspt si nurofen.Si nu mi a trecut deloc, ba din potriva ma simt mai rau.M am mai dus o data si am mi a dat un paduden, ospen si rofedex, dar nici cu astea nu mi trece.Simptomele sunt : durere in gat, ragusesc foarte tare in special dimineata, disconfort la înghițire, simt asa ca o iritatie de fiecare cand iau aer.In plus ma simt mereu obosita, mi se umfla ochii, gura mi se usuca in ultimul hal mi-e sete mereu, beau apa si am gura fara saliva si ametesc mult.Uneori simt ca nu ma pot tine pe picioare si sunt confuza.Va rog sa-mi recomandati ce sa fac si nu stiu daca ar trebui sa ma duc la scoala sau nu, dar nici nu pot lipsi atat de mult deja am lipsit 6 zile
1 comentarii
1 acut.. inseamna o inflamatie de 7-10 zile
o infectie acuta se vindeca in acest timp sau da complicatii
NU poate sa fie o infectie acuta 4 saptamani
2. Bolile de gat, se trateaza corect doar la medicii ORL nu la pediatru sau med.de familie
3 dn cele descrise mai sus cred ca ai probleme cu digestia, o gastrita, care prin refluxul gastro-esofagian iti afecteaza si gatul cu acidul gastric..dar si starea generala.
Pasii corecti.cu un parinte de mana se merge la med. de familie pantru bilet trimitere la ORL si Gastrologie
o infectie acuta se vindeca in acest timp sau da complicatii
NU poate sa fie o infectie acuta 4 saptamani
2. Bolile de gat, se trateaza corect doar la medicii ORL nu la pediatru sau med.de familie
3 dn cele descrise mai sus cred ca ai probleme cu digestia, o gastrita, care prin refluxul gastro-esofagian iti afecteaza si gatul cu acidul gastric..dar si starea generala.
Pasii corecti.cu un parinte de mana se merge la med. de familie pantru bilet trimitere la ORL si Gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 413puroi pe amigdale
- 11Aslo marit, sport de performanta..
- 28oare am amigdalita?
- 50Mi-a spus ca am amigdalita criptica cazenoasa
- 11amigtalita acuta - recomandare medic
- 4pt amigdalita acuta 250 mg granule Ceclor - nu e prea mult?
- 9angina eritematoasa
- 12amigdalita
- 22Amigdalita-rinita, de cca 5 luni, fara rezolvare inca!
- 9probleme cu auzul
- 13a aparut pe amigdala stanga puncte albe si amigdala marita
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 12Acum 3-4 saptamani mi s-a inflamat ganglionii
- 13Fragment amigdalian cu discreta hiperplazie a epiteliului de acoperire
- 12Persoana bolnava in timpul CHIMIOTERAPIEI
- 0faringoamigdalita acuta, traheobronsita acuta
- 4amigdalita acuta - ulceroasa
- 5Amigdalita acuta nespecificata
- 2Amigdalita acuta/analize sange
Mai multe informații despre: Amigdalita acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: