Amigdala inflamata..analize bune
Buna ziua.de ani buni ( cel putin 6) am observat ca o amigdala( dreapta) este marita in volum comparativ cu cealalta..in toti acesti ani ea a ramas la fel nu si-a modificat forma/volumul.am fost la N medici in Cta se pare ca toti dau din umeri...analize peste analize, totul ok, nicio urma de infectie ( am primit rezultatele chiar azi si singura care a iesit putin sub limita a fost volumul eritrocitar mediu 80.5 fata de limita de 81( intotdeauna la analize am iesit ca fiind ' usor anemica' ). Am sensibilitate la rece a doua zi simt ca ma tine putin gatul apoi pe parcursul zilei senzatia dispare...uneori ( de vreo 2-3 ori) mi s- a intamplat ca pe suprafata amigdalei cu pricina sa observ 2-3 punctulete albe ( am dat cu albastru de metil si pana a doua zi au disparut). Acum 1 an in urma analizelor s a semnalat prezenta stafilococului auriu si fara tratament la 6 luni distanta, acesta nu a mai aparut ca fiind prezent. Mentionez ca pe partea dreapta unde se afla amigdala inflamata ( maxilar) am o masea cariata fara nerv de ani buni a mai ramas un ciot si am tot amanat inlaturarea lui.. Este posibil ca amigdala mea sa fie inflamata din cauza acestei masele desi analizele de sange nu prezinta vreo urma de infectie?? Sau exista alte cauze si ar trebui sa fac o biopsie? mentionez ca am 30 de ani si sunt fumatoare de 10 ani. Ps: acum 1 sapt pe partea cu amigdala in cauza latero cervical a aparut un ganglion care s a marit in volum si a fost dureros la atingere.acum nu mai doare, s a mai retras insa tot este putin vizibil. Va rog mult ajutati-ma cu un sfat deja nu mai stiu ce sa fac si in ce directie sa o iau.
1 comentarii
1. trebuei facuta radiografie la radacina dintelui..si daca e cazul de scos.
2 se merge la ORL si se pune intrebarea despre posibilitatea reducerei amigdalei in volum cu radiofrecventa
2 se merge la ORL si se pune intrebarea despre posibilitatea reducerei amigdalei in volum cu radiofrecventa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hipertrofiere amigdale palatine si linguala cu prelungirea pediculata a amigdalei linguale
- 3Depunere solida (alb-galbuie) pe amigdale, cu miros urat
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 23Amigdale destul de marite
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 3Probleme cu amigdalele
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 11Amigdalita - de doua zile ma doare in gat, la inghitire
- 7probleme mari ORL: otite dese, amigdalita si polipi
- 3un rest amigdalian ramas in urma unei op. de indepartare a amigadalelor