Ametesc de ceva timp

19-11-2008
monicaiulia
Nu este medic/terapeut
monicaiulia
Am 42 ani şi am ameţeli periodic in timpul zilei. Simptomele sunt o "zapaceală" sâcâietoare pe parcursul zilei.
Sunt hipertensiv, dar tensiunea este sub control medicamentos. Analizele de sânge, EKG, sunt relativ bune.
Este posibil de la circulaţie, deoarece Ekg şi eco. abd. şi cardiacă sunt bune, însă pulsul a scazut sub 70 bpm.
Hipertensiv sunt de 20 ani, pană de curând nu am avut nici o simptomă, ce se intâmplă, acum?
Am 1, 88 şi 111 Kg.
1 comentarii
0
20-11-2008, ora 08:21
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Cred ca ar fi util sa faceti o monitorizare Holter a frecventei cardiace( daca exista momente de scadere marcata a frecventei cardiace, prin aceasta metoda se pot evidentia) si a TA , sub supravegherea unui cardiolog;in functie de rezultate, se poate lua o decizie terapeutica; de asemenea, un consult neurologic, ecografie Doppler a arterelor carotide si a arterelor vertebrale; colesterolul, trigliceridele, profilul lipidic sunt in limite normale?Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici