Ameteli ureche
buna ziua
am o problema cu urechea dreapta...simt ca ma jeneaza /ma mananca...si am uneori ameteli foarte foarte usoare
eu cred ca e un dop de ceara care e fixat langa timpan(nu folosesc betisoare )...am fost la medic acum 3 luni si mi-a dat pt toaletarea urechi apa oxigenta(doctorul mi-a zis ca nu am timpanul fisurat), am urmat sfatul medicului tarziu si tin sa precizez ca in timp ce stau cu apa oxigenata ma ia instant ameteala (emeteala trecand treptat timp in care apa oxigentata e tot in ureche)..
vreau sa precizez ca stau cu castile pe cap foarte mult (cam 2 ore pe zi ) cred ca si umiditatea din ureche creaza anumite reactii
vreau sa incerc o solutie pt toaletarea urechii mai eficienta pana ajung din nou la doctor
ce imi puteti recomanda pentru toaletarea urechii ??
am o problema cu urechea dreapta...simt ca ma jeneaza /ma mananca...si am uneori ameteli foarte foarte usoare
eu cred ca e un dop de ceara care e fixat langa timpan(nu folosesc betisoare )...am fost la medic acum 3 luni si mi-a dat pt toaletarea urechi apa oxigenta(doctorul mi-a zis ca nu am timpanul fisurat), am urmat sfatul medicului tarziu si tin sa precizez ca in timp ce stau cu apa oxigenata ma ia instant ameteala (emeteala trecand treptat timp in care apa oxigentata e tot in ureche)..
vreau sa precizez ca stau cu castile pe cap foarte mult (cam 2 ore pe zi ) cred ca si umiditatea din ureche creaza anumite reactii
vreau sa incerc o solutie pt toaletarea urechii mai eficienta pana ajung din nou la doctor
ce imi puteti recomanda pentru toaletarea urechii ??
1 comentarii
1. Apa rece produce o schimbare de circulație a lichidului intralabirintic. Și logic da amețeală. Și apa prea fierbinte produce schimbare sensului de circulație a aceluiași lichid.
Asa se face testul caloric în laboratoare orl
Deci apa trebuie sa aibă 36 gr. Cum și orice picături care se pun în urechi
2. Cauta un alt medic orl. Care știe sa scoată un dop de cerumen. Sa aspire urechea.
Asa se face testul caloric în laboratoare orl
Deci apa trebuie sa aibă 36 gr. Cum și orice picături care se pun în urechi
2. Cauta un alt medic orl. Care știe sa scoată un dop de cerumen. Sa aspire urechea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ameteli
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 8Crize de nervi
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 3Ameteli puternice
- 0Anemie, ameteli, stres
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 1ameteala puternica
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 1ameteli si inegrirea priviri
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 4ameteala permanenta
- 7Ameteli
- 0Ameteala
- 5spondiloza cervicala
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 123 ani de ameteli si nicio concluzie
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 0Oscilopsie? Părere va rog
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: