Ameteli ureche

30-12-2020
marianma
Nu este medic/terapeut
marianma
buna ziua
am o problema cu urechea dreapta...simt ca ma jeneaza /ma mananca...si am uneori ameteli foarte foarte usoare
eu cred ca e un dop de ceara care e fixat langa timpan(nu folosesc betisoare )...am fost la medic acum 3 luni si mi-a dat pt toaletarea urechi apa oxigenta(doctorul mi-a zis ca nu am timpanul fisurat), am urmat sfatul medicului tarziu si tin sa precizez ca in timp ce stau cu apa oxigenata ma ia instant ameteala (emeteala trecand treptat timp in care apa oxigentata e tot in ureche)..
vreau sa precizez ca stau cu castile pe cap foarte mult (cam 2 ore pe zi ) cred ca si umiditatea din ureche creaza anumite reactii
vreau sa incerc o solutie pt toaletarea urechii mai eficienta pana ajung din nou la doctor
ce imi puteti recomanda pentru toaletarea urechii ??
1 comentarii
0
30-12-2020, ora 06:43
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Apa rece produce o schimbare de circulație a lichidului intralabirintic. Și logic da amețeală. Și apa prea fierbinte produce schimbare sensului de circulație a aceluiași lichid.
Asa se face testul caloric în laboratoare orl
Deci apa trebuie sa aibă 36 gr. Cum și orice picături care se pun în urechi
2. Cauta un alt medic orl. Care știe sa scoată un dop de cerumen. Sa aspire urechea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •