ameteli cand ridic mainile
Buna seara!
Am aceasta problema de foarte multi ani: cand ridic mainile deasupra capului mi se face brusc rau. Am o senzatie de ameteala, insotita de dureri in brate. Pe masura ce-a trecut timpul, senzatia s-a acutizat. De exemplu, a pune vasele spalate in picuratorul de vase care e deasupra chiuvetei a devenit un adevarat chin pentru mine. Zilele trecute incercam sa scot o cutie de pantofi de pe raftul de sus al dulapului cand mi s-a facut atat de rau incat am crezut ca o sa lesin. Mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin complet.
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Ar trebui sa ma prezint la medic? Si daca da, la ce specialitate?
Precizez ca am 41 de ani, sunt o femeie activa, fac sport trei-patru ore pe saptamana, greutatea mea corporala se inscrie in limite normale, nu am probleme de sanatate. Mai mult, in adolescenta am practicat baschet de performanta si nu-mi amintesc sa fi avut nicio problema cand ridicam mainile.
Multumesc, astept raspuns.
Am aceasta problema de foarte multi ani: cand ridic mainile deasupra capului mi se face brusc rau. Am o senzatie de ameteala, insotita de dureri in brate. Pe masura ce-a trecut timpul, senzatia s-a acutizat. De exemplu, a pune vasele spalate in picuratorul de vase care e deasupra chiuvetei a devenit un adevarat chin pentru mine. Zilele trecute incercam sa scot o cutie de pantofi de pe raftul de sus al dulapului cand mi s-a facut atat de rau incat am crezut ca o sa lesin. Mi-a luat cateva minute bune sa-mi revin complet.
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Ar trebui sa ma prezint la medic? Si daca da, la ce specialitate?
Precizez ca am 41 de ani, sunt o femeie activa, fac sport trei-patru ore pe saptamana, greutatea mea corporala se inscrie in limite normale, nu am probleme de sanatate. Mai mult, in adolescenta am practicat baschet de performanta si nu-mi amintesc sa fi avut nicio problema cand ridicam mainile.
Multumesc, astept raspuns.
3 comentarii
Greu de spus care este cauza. In lipsa unor investigatii, a unui set complet de analize, a unui control neurologic amanuntit e de greu de emis chiar si o simpla parere. Poate fi vorba de hipoglicemii tranzitorii, de hipocalcemie, de hipotensiune, de o afectiune neurologica. Asadar, e nevoie de o consultatie de specialitate si un set de analize.
E ceva vreme de când ați postat problema, care a fost cauza a ceea ce ați scris ? Mulțumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 12IRM coloana cervicala
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 3Ameteli dupa aerosoli
- 1Urechea dreapta infundata, stari de ameteala
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 8Un posibil cancer?
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 0ameteli dureri de cap
- 0Intrebare
- 2Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
- 1Ma sfarsesc
- 0Ameteala moderata
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: