Amețeala persistenta nod in gat dificultăți respiratie
De aproximativ 2 luni de zile m-am trezit intr-o dimineața foarte amețit cu niște presiuni in zona cefei, amețelile s-au ameliorat după 3-4 zile și a apărut un nod foarte urat in gat, respiram greu, parca și mâncarea o înghițeam greu, am făcut o grămada de analize, endoscopie digestivă, ORL, neurologie, RMN cerebral, CT, angioCT, tiroida, Senzațiile de amețeala persista și acum mai ales din momentul in care ma ridic și îmi încep activitățile zilnice, câteodată e atât de Rau încât simt senzația ca leșin și respir greu. Medicii spun ca e o forma de spasmofilie alții spun distonie neurovegetativa va rog ajutați-mă. Am 23 de ani
2 comentarii
Ametelile, senzatia ca respirati greu si ca lesinati pot fi somatizari de Anxietate.
Va stiti mai anxios? Faceti orientativ un test de anxietate pe net sa vedeti ce va iese.
Va stiti mai anxios? Faceti orientativ un test de anxietate pe net sa vedeti ce va iese.
Da, sunt mai anxios, dar aceste simptome apr de dimineața pana seara și se accentuează la poziția ortostatica
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 32 zile am avut niste ameteli ingrozitoare
- 2ameteli puternice cand merg prin soare
- 4Ameteli la soare
- 147Ameteli si stari de panica !
- 3Ameteli puternice
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 10Ce este Peritol?
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 5stari de ameteala la copil 6 ani
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 4Rinita cronica?
- 4Stare Ameteala
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
- 1Amețeală in timpul mesei
- 2Amețeli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: