Am probleme de cativa ani cu genunchii
De exemplu daca urc pe scara mai multe etaje, efectiv genuchii imi amortesc parca sunt rigizi, nu stiu ce sa mai fac nici cu coloana, dimineata cand ma scol imi trebuie cel putin o ora ca sa imi revin, am coloana amortita si picioarele; nu pot sa stau mult in picioare, daca spal ceva la chiuveta usor aplecata, am niste dureri si arsuri in coloana, dimineata cand ma scol ma scol amortita complet abia ma pot ridica, coloana si picioarele sunt tepene.
Plus ca pana ma trezesc am o stare de confuzie generala. As vrea sa stiu o parere ce as putea avea?
Plus ca pana ma trezesc am o stare de confuzie generala. As vrea sa stiu o parere ce as putea avea?
7 comentarii
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai detaliile esentiale: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice, neurochirurgicale etc.
Astept detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai detaliile esentiale: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice, neurochirurgicale etc.
Astept detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Am 32 ani si 1, 58 m, 68 kg, am facut sport in copilarie si adolescenta, dar nu de performanta
Buna ziua!
Cauzele sunt diferite: poate fi vorba despre o gonartroza incipienta, datorata celor 15 kg in plus, dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv lombar (de tip hernie de disc), datorat celor 15 kg in plus si efortului fizic excesiv.
Cel mai eficient ar fi un prim consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cauzele sunt diferite: poate fi vorba despre o gonartroza incipienta, datorata celor 15 kg in plus, dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv lombar (de tip hernie de disc), datorat celor 15 kg in plus si efortului fizic excesiv.
Cel mai eficient ar fi un prim consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cand ma scol dimineata, nu suport lumina si zgomotul, am stare de confuzie, imi trebuie cam o ora sa ma pot trezi uneori si mai mult. Ce poate fi? Am avut 54 kg, si am stat in austria 3 luni, am venit in romania cu 80 kg, am reusit sa slabesc, si dupa niste ani de zile m-am ingrasat la loc, 70 kg.
DImineata cand ma trezesc nu suport zgomotul si lumina, imi ia ceva timp pana ma acomodez, ce ar putea fi?
DImineata cand ma trezesc nu suport zgomotul si lumina, imi ia ceva timp pana ma acomodez, ce ar putea fi?
Buna ziua!
Nu va pot explica de ce nu puteti suporta lumina si zgomotul, poate fi atat o problema neurologica, cat si o stare psihica speciala (anxietate etc).
Trebuie sa consultati un neurolog.
Cat despre problema greutatii, aceasta trebuie asociata 100% numai cu alimentatia, neexistand nici un alt motiv pentru care sunteti supraponderala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu va pot explica de ce nu puteti suporta lumina si zgomotul, poate fi atat o problema neurologica, cat si o stare psihica speciala (anxietate etc).
Trebuie sa consultati un neurolog.
Cat despre problema greutatii, aceasta trebuie asociata 100% numai cu alimentatia, neexistand nici un alt motiv pentru care sunteti supraponderala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am probleme mari si cu coloana vertebrala, am facut baie si am stat pe vine in cada, nu am putut sa ma ridic, abea dupa ce am pus dusul fierbinte pe spate, m-am putut misca, imi era frica sa nu raman asa, am ramas pe vine fara posibilitatea sa ma ridic, ce as putea avea lumbago?
Asa dupa cum va precizam, poate exista si un sindrom compresiv vertebral (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc), problema de competenta neurochirurgului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 17amortire deget mic mina stinga
- 143chist sinovial genunchi
- 4Amortirea aleatorie a unor parti ale corpului cu scaderea temperaturii lor.
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 16Probleme grave la picioare, nu prea poate umbla nu isi poate indoi decat un pic genunchii
- 6amorteli maini si picioare
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 3bandaj elastic vs bandaj magnetic
- 7Mozaicoplastie
- 1Problema la genunchi
- 21Durere dupa cazatura pe genunchi
- 9durere si foarte mare chin
- 5Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
- 6Operatie menisc.. mi-e frica sa nu mi se distruga si mai tare
- 8Gonartroza la genunchi
- 5amorteala a fetei si a limbii
- 13durere genunchi de la fotbal
- 6Luxatie genunghi (rotula sarita)... Exista sanse ca pe viitor aceasta sa recidiveze?
- 4Genunchi
Mai multe informații despre: Genunchiul Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Amorteala - Amortire, degete
- Deget amorțit
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: