Problema de erectie
Buna,
Sunt Calin am 23 de ani si am o problema de erectie.
Cand incepem eu cu prietena actul sexual incepem cu un preludiu cam circa 30 min, in care nu este nici o problema cand incepe penetrarea cam dupa cateva minute simt ca imi creste tensiunea si incep sa ametesc si nu mai am erectie poate fi de la calciu ca am avut mai demult lipsa de calciu si tot asa m-am simtit dar at nu am avut prietena deci nush dak arau si probleme de erectie pot spune ca de 3 ani nu am avut probleme iar acum ultimele 2 ori nu am reusit.
Astept un raspuns.
Multumesc!
Sunt Calin am 23 de ani si am o problema de erectie.
Cand incepem eu cu prietena actul sexual incepem cu un preludiu cam circa 30 min, in care nu este nici o problema cand incepe penetrarea cam dupa cateva minute simt ca imi creste tensiunea si incep sa ametesc si nu mai am erectie poate fi de la calciu ca am avut mai demult lipsa de calciu si tot asa m-am simtit dar at nu am avut prietena deci nush dak arau si probleme de erectie pot spune ca de 3 ani nu am avut probleme iar acum ultimele 2 ori nu am reusit.
Astept un raspuns.
Multumesc!
3 comentarii
Buna,
problemele de erecţie apar pe bază de anxietate. Te simţi cumva stresat sau întrijorat atunci când urmează să aveţi un raport sexual?
problemele de erecţie apar pe bază de anxietate. Te simţi cumva stresat sau întrijorat atunci când urmează să aveţi un raport sexual?
În general tensiunea arterială creşte în anxietate pentru că apare o frică. În cazul tău frica de a pierde erecţia.
iau de cateva zile Calciu si magneziu cu D3 si se pare ca totul e mai bine cred ca er de la ceva vitamine si m-am speriat...:)... ms
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme erectile
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 5excitatie mare, erectie slaba
- 4probleme cu erectia
- 38Erectie slaba
- 7erectie slaba.
- 8de o luna am erectie slaba
- 0Erectie dureroasa
- 8nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
- 3Decalotare dureroasa in erectie
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 0stopare erectie
- 0Problema penis in erectie
- 3va rog sa ma ajutati cu orice sfat
- 1Probleme cu erectia.
- 2dupa o partida de sex, penisul "adoarme"
- 3Problema legata de erectie si ejaculare precoce.
- 0se scoala dar nu de tot
- 6Se scoala greu
- 2Probleme erectie
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: