am porbleme cu erectia si sunt ft tanar.. chiar prea tanar! ajutor
am doar 16 ani de vreo doua luni asa am probleme cu erectia.. adica nu am o erectie toatala!!! sunt foarte disperat pentru ca anul trecut aveam erectii in fiecare zi.. si fara motiv iar acum chiar daca sunt stimulat tot nu se intareste ca inainte!! ajutati-ma.. nu mai stiu ce sa fac toata ziua stau si citesc pe net si caut remedii pentru a avea o erectie tare dar pana acum nu am gasit nimic! prietena mea vrea sa faca sex si eu incerc sa evit chestia asta pentru ca penisul meu nu e destul de tare de fiecare data cand imi cere asta! uneori mi se face frica incat imi pierd si erectia moale care o am si incep sa-i spun ca nu am chef sau ca ma doare capu etc!! ce-as putea sa fac ???? va rog ajutati-ma
2 comentarii
Buna,
in primul rind trebuie sa te calmezi pt ca problemele cu erectia pot sa apara si in, mod normal pt o perioada de 3 saptamini si apoi sa dispara.Ft important esta sa te relaxezi in timpul actului sexual si sa nu te mai gindesti ca nu ai erectie (nu trebuie sa fii incordat pt ca altfel nu o sa obtii erectia);si ar trebui sa discuti si cu prietena ta.Daca problema nu dispare cred ca ar trebui sa mergi la un cosilier sau la un psihoterapeut.Mult noroc
in primul rind trebuie sa te calmezi pt ca problemele cu erectia pot sa apara si in, mod normal pt o perioada de 3 saptamini si apoi sa dispara.Ft important esta sa te relaxezi in timpul actului sexual si sa nu te mai gindesti ca nu ai erectie (nu trebuie sa fii incordat pt ca altfel nu o sa obtii erectia);si ar trebui sa discuti si cu prietena ta.Daca problema nu dispare cred ca ar trebui sa mergi la un cosilier sau la un psihoterapeut.Mult noroc
exiista in farmacii nste fiole micute cu lichid obtinut din plante medicinale de catre cercetatori chinezi (secrete chinezesti) care se numesc Natural Potent, se administreaza pe cale orala si nu ai nevoie de reteta, costa aproximativ 20 lei noi. sa stii ca ajuta in multe cazuri. bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 4de cand cu noul loc de munca am probleme in ceea ce priveste viata sexuala
- 4o problema
- 11Problema mentinere erectie in timpul actului...
- 17Nu se -scoala- de tot
- 37Probleme cu erectia!
- 0probleme de erectie
- 3penis in erectie indreptat spre jos
- 12Nu reusesc sa o fac cu iubita
- 5Penis tare
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 3va rog sa ma ajutati cu orice sfat
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 0Problema majora a erectiei
- 9problema erectie
- 5Iubitul meu are problema cu erectia
- 2Problema act sexual
- 2Nu am erecție
- 0Erectie slaba dupa actul sexual. Erectia apare undeva la o saptamana dupa actul sexual.
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: