erectie nocturna

De citiva ani am erectii nocturne care alterneaza la un interval de circa o ora si jumatate.Ma trezesc, ma scol in fund, iar dupa 1-2 minute erectia cedeaza.Si tot asa...Am consultat mai multi medici.Nimic urologic, nimic edocrinologic, nimic neuro.Analize normale.Unii au spus:hiperexcitabilitate.Nu cedeaza.Ce sa mai fac.Nu dorm ca lumea...
2 comentarii

Dar in timpul zilei cum stau lucrurile? Despre viata dvs sexuala puteti sa mentionati cateva lucruri?

tu dedormit dormi, numai ca activitatea ta cerebrala este ata de intensa, undeva in mintea ta, probabil ti-ai dorit sa fi un barbat extraordinar, inca din copilarie si de aceea, cand dormi, aceasta frica sa nu fi inapt, genereaza aceste tulburari subconstiente, care de fapt sunt in stare de veghe.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Moare la intrare:((
- 3Dureri in timpul erectiei
- 4de cand cu noul loc de munca am probleme in ceea ce priveste viata sexuala
- 3Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma!
- 3ejaculare precoce si erectie
- 3in timpul erectiei nu pot trage pielea ce acopera capul penisului
- 5am probleme cu erectia de 3 saptamani
- 4Virgin si erectie slaba
- 37Probleme cu erectia!
- 0Erectie dureroasa
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 0Problema penis in erectie
- 3va rog sa ma ajutati cu orice sfat
- 4Prima data.. problema erectie
- 0erectia si alimentatia
- 11Glandul penian