erectie nocturna
De citiva ani am erectii nocturne care alterneaza la un interval de circa o ora si jumatate.Ma trezesc, ma scol in fund, iar dupa 1-2 minute erectia cedeaza.Si tot asa...Am consultat mai multi medici.Nimic urologic, nimic edocrinologic, nimic neuro.Analize normale.Unii au spus:hiperexcitabilitate.Nu cedeaza.Ce sa mai fac.Nu dorm ca lumea...
2 comentarii
Dar in timpul zilei cum stau lucrurile? Despre viata dvs sexuala puteti sa mentionati cateva lucruri?
tu dedormit dormi, numai ca activitatea ta cerebrala este ata de intensa, undeva in mintea ta, probabil ti-ai dorit sa fi un barbat extraordinar, inca din copilarie si de aceea, cand dormi, aceasta frica sa nu fi inapt, genereaza aceste tulburari subconstiente, care de fapt sunt in stare de veghe.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Ai prea multa adrenalina, fa mai multe exercitii fizice, delimiteaza-ti capacitatea fizica, rezistenta, citeste, calculeaza, vezi in ce excelezi si te eliberezi, si noteaza-ti fiecare esec ori succes, tine cont de orice detaliu, pentru ca numai tu poti defini cauza-factori de influenta si determinare, ca apoi sa remediezi ceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme de erectie
- 16caut un psiholog
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 6tulburari erectie
- 7problema-testicul
- 9in timpul actului sexual!
- 2ajutor pt erectia mea. e slaba!
- 7sunt disperat... nu am erectie
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 0Nu am erectie.Impotenta?Sa raspunda un doctor UROLOG va rog
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 0stopare erectie
- 10probleme cu potenta
- 6Cum scap de erectie definitiv?
- 3Problema legata de erectie si ejaculare precoce.
- 0Probleme erectie si ejaculare precoce
- 5Probleme cu Erectia
- 2Este normal sau pur si simplu ma ingrijorez degeaba?
- 10Solutie pentru ce am eu... va rog? (probleme cu erectia)
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: