am sarit peste o pilula

aceasta este a doua luna de cand iau anticonceptionale.dupa pauza de 7 zile adica luni...am scapat pastila si nu am mai gasit-o asa ca nu am mai luat-o si am continuat marti cu cea de-a doua...acum, intrebarea mea este daca exista riscul sa raman insarcinata.si daca se intampla acest lucru, au pastilele un efect foarte grav asupra copilului?va multumesc anticipat.
1 comentarii

Trebuie sa o iei urgent! Cumpara-ti un blister de rezerva si ia pastila lipsa intotdeauna cand o uiti! Daca este in prima saptamana si uiti una, o iei iar in interval de 7 zile folosesti o alta metoda de protectie, Daca esti in saptamana 2 a foliei atunci nu este nici o problema, o poti lua linistita si fara sa mai existe alta protectie suplimentara, iar daca ai uitat-o in saptamana 3 atunci atunci este de preferat sa iei pilula uitata iar apoi sa nu faci pauza de 7 zile pe cand ar trebui sa apara menstruatia ca risti sa ramai insarcinata. Sper ca ti-am fost de ajutor!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 1pilula uitata... mi-am adus aminte a doua zi
- 2Uitarea
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 3am uitat sa iau anticonceptionalele
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 0am uitat 2 pastile
- 1pilula gresita
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 1Anticonceptionale Leogest
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 2Anticoncepționale
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 0Pastila de Belara uitată.
- 1Am uitat 2 zile Belara
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: