Am niste bubite albe pe penis si scrot...pls help
De ceva timp...mi-au aparut pe penis..si pe scrot...niste bubite albe.pe care daca le storc.iese o substanta alba.nu ma dor, nu ma mananca...ce ar putea fi.???un remediu ceva, exista???va rog mult ajutor
2 comentarii
Sunt niste glande sebacee carora li s-a infundat canalul de evacuare, formand mici chisturi. De regula indepartarea acestor chisturi este numai chirurgicala. Ar trebui sa apelati la un dermatolog.
ma poate ajuta si pe mine cineva va rog. niste bubite albe doar pe scrot asemanatoare unor cosuri si tari la atingere(nu se pot sparge)era una anu trecut acum 3. nu ma irita nu provoaca mancarime doar estetic. de ce postez aici, pt ca vreau sa fug de doctor. daca stie cineva vreun tratament, medicament.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 2sunt disperat si nu stiu ce sa fac: am punctulete mici in jurul glandului (si pe piele)
- 4Bubite albe la baza penisului
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 7am BTS?
- 1please, help - bubite cu mancarime pe penis
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 2bubite in varful penisului
- 6Probleme cu niste bubite pe penis
- 4Penis bubite mici
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 0Bubite albe si iritatie
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 4Bubite albe penis
- 1''Bube'' sau ''Cosuri'' la suprafata peninsului (capului)
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 3Iritatie in zona capului penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: