am inceput sa ma sufoc de la aerul de la mare mai mult pe partea dreapta
Buna ziua va scriu pt ca am nevoie si eu de un sfat.Am 23 de ani si ma confrunt cu o problema careia nu i gasesc dezlegare.Ina augus am fost la mare am stat 1 luna, in ultimele zile am inceput sa ma sufoc de la erul de la mare mai mult pe partea dreapta cu tuse simteam ca nu pot da aerul afara iar pe partea stinga inclestare dinspre abdomen spre inima si apoi cu contractie pe git care mi lua respiratia treb sa tusesc sa mi revin.Am fost la urgenta la floreasca mi au facut radiografie pulmonara si poza la plamini mi au zis ca nu am absolut nimic.Mi a trecut f greu sufocarea cam intr o 1 jum si am ramas in schimb cu aceea contractie pe stinga dureroasa si cu dureri puternice de torace in partea stnga.Nu stiu ce sa mai fac initial primul lucru a fost sa mi fac analizele glandei care este k singe k inima k oase nu mai stiu unde sa ma duc si ce control sa fac am ajuns sa ma trimita la psihiatrie chiar nu mai pot.Mai ales la frig simt acea contractie si cind dorm.Toata lumea ma face nebuna ce sa fac am nevoie de ajutor:((.Va multumesc anticipat si mi pun toate sperantele in acest raspuns
2 comentarii
Exista dupa parerea mea 2 variante: o afectiune musculara cu contractura sau o afectiune nervoasa. In ambele situatii te sfatuiesc sa consulti un neurolog.
si eu am 18 ani si fac sport d performanta atletism
daca vreau sami pun implant mar afecta
daca vreau sami pun implant mar afecta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2senzatii de sufocare
- 4nu stiu ce am, va rog sa ma indrumati.
- 2Depresie anxioasa
- 12am fost diagnosticata saptamana trecuta cu disfonie spastica si laringita cronica
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 5sufocare cu strangere interioara de gat sub tiroida
- 3sufocare in somn
- 7Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc
- 2caldura puternica si senzatii de sufocare
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 1Lipsa de aer
- 1Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 3Simt ca nu am aer
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 1Senzatie de sufocare.
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 0Probleme dupa masa
Mai multe informații despre: Sufocarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: