Senzatia de lipsa de aer - de la ce-o fi ?
Buna ziua,
Am o jena/senzatie de lipsa de aer de ceva timp, cam de un an sau mai mult, in sensul ca trebuie sa oftez des sau sa casc des, ca sa simt ca am suficient aer.
In acelasi timp am urmatoarele simptome:
-nas infundat; am doar o nara desfundata cand nu este de tot infundat
-am mancarimi in gat, urechi, nas
-cand ma culc pe urechea stanga cu care si aud mai slab, aud niste pacanituri intr-una.
-de multe ori in spatele nasului, spre gat simt ca am flegme, pe care le pot doar inghiti
-am un fel de tiuit in piept...mai jos de gat cand inspir profund.
-pe piciorul stang am un eritem nodos, aparut de doua zile.
Mentionez ca am mai avut in vara un eritem nodos pe piciorul drept, pt care am facut analize de sange, VSH si radiografie pulmonara, pt a exclude sarcoidoza. Analizele de sange au iesit perfecte. Am avut tratament de la dermatolog pt acel nod si a trecut, dar acum a iesit pe piciorul stang.
In paralel sufar si de tiroidita hashimoto cu hipotiroidism pt care iau 50 mg euthyrox/zi. de luni pana sambata si duminica 25 mg si am 2 discopatii T4-T5 si T5-T6. Am fost tratata si cu atacuri de panica timp de 9 luni pana in sept cu cipralex.
Va rog sa imi spuneti ce as putea sa am. Mentionez ca sapt asta sau cealalta merg si la un ORL, astept doar un raspuns pt programare.
Multumesc frumos !
Am o jena/senzatie de lipsa de aer de ceva timp, cam de un an sau mai mult, in sensul ca trebuie sa oftez des sau sa casc des, ca sa simt ca am suficient aer.
In acelasi timp am urmatoarele simptome:
-nas infundat; am doar o nara desfundata cand nu este de tot infundat
-am mancarimi in gat, urechi, nas
-cand ma culc pe urechea stanga cu care si aud mai slab, aud niste pacanituri intr-una.
-de multe ori in spatele nasului, spre gat simt ca am flegme, pe care le pot doar inghiti
-am un fel de tiuit in piept...mai jos de gat cand inspir profund.
-pe piciorul stang am un eritem nodos, aparut de doua zile.
Mentionez ca am mai avut in vara un eritem nodos pe piciorul drept, pt care am facut analize de sange, VSH si radiografie pulmonara, pt a exclude sarcoidoza. Analizele de sange au iesit perfecte. Am avut tratament de la dermatolog pt acel nod si a trecut, dar acum a iesit pe piciorul stang.
In paralel sufar si de tiroidita hashimoto cu hipotiroidism pt care iau 50 mg euthyrox/zi. de luni pana sambata si duminica 25 mg si am 2 discopatii T4-T5 si T5-T6. Am fost tratata si cu atacuri de panica timp de 9 luni pana in sept cu cipralex.
Va rog sa imi spuneti ce as putea sa am. Mentionez ca sapt asta sau cealalta merg si la un ORL, astept doar un raspuns pt programare.
Multumesc frumos !
5 comentarii
si problemele de la piele si problemele de la tiroida si problemele ORL au un numitor comun
Tractul digestiv..., probelmele gastro-intestinale, intoleranta la anumite produse si reactii autoimune a organismului
pe forumul ORL sau simptome ureche, nas, gat. gasesti multe sfaturi utile
Sfatul meu este sa treci urgent pe un regim aliemntar vegetarian cu doar 5--10% proteina animala in alimentatie
si o sa reusesti sa trateazi foarte usor toate problemele
Tractul digestiv..., probelmele gastro-intestinale, intoleranta la anumite produse si reactii autoimune a organismului
pe forumul ORL sau simptome ureche, nas, gat. gasesti multe sfaturi utile
Sfatul meu este sa treci urgent pe un regim aliemntar vegetarian cu doar 5--10% proteina animala in alimentatie
si o sa reusesti sa trateazi foarte usor toate problemele
Multumesc frumos d-l doctor. Eu deja ma speriasem ca poate am astm bronsic.
Uitasem sa precizez ca am o candidoza de care nu mai pot sa scap. Am fost tratata de nenumarate ori, chiar si bucal si tot revine.
Uitasem sa precizez ca am o candidoza de care nu mai pot sa scap. Am fost tratata de nenumarate ori, chiar si bucal si tot revine.
Am programare la un medic ORL la SUUB, banuiesc ca trebuie sa ii spun toate aceste simptome, ca sa faca legatura, nu ? Eventual imi va da trimitere unde trebuie.
Buna ziua,
Am fost la medic ORL, am fost diagnosticata cu Deviatie de sept nazal, hipertrofie cornete nazale inferioare bilaterale si adenoitida cronica. Am primit tratament pana in ianuarie cand trebuie sa fac un CT la cap si sa ma programez la operatie. E ceva grav ? Multumesc
Am fost la medic ORL, am fost diagnosticata cu Deviatie de sept nazal, hipertrofie cornete nazale inferioare bilaterale si adenoitida cronica. Am primit tratament pana in ianuarie cand trebuie sa fac un CT la cap si sa ma programez la operatie. E ceva grav ? Multumesc
cred ca trebuie sa mai cititi odata mesajul meu anterior.. atent, incet si sa.l luati in seros
restul problemelor ORL.. da se rezolva chirurgical
restul problemelor ORL.. da se rezolva chirurgical
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Probleme respiratorii
- 9stridor laringian
- 2expectoratie zilnica si senzatie de sufocare
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 8Senzatii de greutate in tot corpul si senzatii de sufocare
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 5Tuseste de o luna si parca se sufoca
- 6Senzatie permanenta de strangere in jurul gatului
- 4Ma sufoc in timpul somnului
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 6Gastrita Refulx SUFOCARE !