stare de sufocare
Buna ziua! Am 29 de ani. Acum o luna mi-am facut analizele si mi-a iesit:
- VSH = 35; Acid uric = 2.3; Trigliceridele = 174, 2; Magneziu 2.84, restul fiind normale. Am mers la un medic de interne pt un EKG a iesit ok, dar mi-a fost gasita tensiunea de 160 cu 100, pt asta mi-a recomandat tratament cu Hartil de 2.5. Saptamanl mi-am luat tensiunea... e tot mare, si mi-au aparut dureri de cap, stare de greata, durere in zona rinichilor care se intinde si in picioare, stare de slabiciune si palpitatii ale inimii si uneori stare de sufocare. Care ar putea fi cauza acestor simptome si ce ar trebui sa fac mai departe?
Va multumesc.
- VSH = 35; Acid uric = 2.3; Trigliceridele = 174, 2; Magneziu 2.84, restul fiind normale. Am mers la un medic de interne pt un EKG a iesit ok, dar mi-a fost gasita tensiunea de 160 cu 100, pt asta mi-a recomandat tratament cu Hartil de 2.5. Saptamanl mi-am luat tensiunea... e tot mare, si mi-au aparut dureri de cap, stare de greata, durere in zona rinichilor care se intinde si in picioare, stare de slabiciune si palpitatii ale inimii si uneori stare de sufocare. Care ar putea fi cauza acestor simptome si ce ar trebui sa fac mai departe?
Va multumesc.
2 comentarii
1. mergi sa-ti schimbe tratamentul pt. tensiunea ridicata!
2. pt. dureri in zona rinichilor, mergi la control dr. UROLOG.
sanatate
2. pt. dureri in zona rinichilor, mergi la control dr. UROLOG.
sanatate
sa nu suferi si de atacuri de panica din cauza ca te ingrijorezi prea tare de tensiune.eu tot din cauza tensiunii si a pulsului mi-am starnit atacurile de panik.cand mi-am luat ultima oara tensiunea acum cateva luni am facut un atac de panik chiar crede-am ca mor, de atunci nu imi mai masor tensiunea, nu-mi mai treb, prefer sa numai stiu nimik.aveam impresia mereu ca nu imi bate inima sau ca am tensiunea mare.aceleasi simptome ca si tine am si eu, dar in urma investigatiilor mi-am dat seama ca nu sunt bolnava trupeste ci sufleteste.eu mi-am facut si eco la inima sa fiu sigura ca totul e bine, tensiune mare aveam chiar in timpul investigatiilor, dar doamna doctor ma asigurat ca nu sufar cu inima si nu am probleme cu tensiunea.multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma sufoc de la aerul de la mare mai mult pe partea dreapta
- 10Buna ziua...medicamentul Stimuloton, am cateva intrebari
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 1tuse si sufocare
- 9ma simt rau am senzatia e sufocare si de incordare
- 5Momente de sufocare
- 5Crize de spasmofilie?!
- 7secretii posterioare vascoase care raman in gat, stari de sufocare
- 1cauzele sufocarii
- 1Dintr-o data am inceput sa am senzatia de sufocare in timpul somnului
- 2De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare
- 1Senzatie de sufocare.
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 0Reflux esofagian