Bubite pe penis
![Vladz98](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, daca ati putea sa ma ajutati si pe mine cu problema pe care o am.De vreo 2-3 mi-au aparut niste bubite albe in jurul capului penisului, nu sunt dureroase nu ma deranjeaza deloc, singura problema ar fi este ca se vad si ma gandesc la faptul ca par neigienic cand o sa le vada o fata.Sunt virgin si am aproape 17 ani.Altceva ar mai fi ca mai am niste bubite pe scrot si pe penis pe piele care arata ca niste cosuri...acuma am citit ca cica ar trece dupa ce iesi din pubertate. pe acestea le am de mai mult timp dar la fel nu m-au deranjat.Sa le las in pace?Sa ma dau cu crema?Ce sa fac?
Multumesc, o zi buna
Multumesc, o zi buna
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Este necesara o consultatie la un medic dermatolog pentru a va prescrie un tratament corespunzator.
O zi placuta!
Este necesara o consultatie la un medic dermatolog pentru a va prescrie un tratament corespunzator.
O zi placuta!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp am bubitele pe penis
- 1de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 7bubite rosii pe capul penisului
- 3bubite albe pe penis si pe scrot... daca le storc iese o substanta alba
- 3de la un timp... mi-a aparut o bubita pe penis
- 4Bubite pe marginea capului penisului
- 2bubite in varful penisului
- 1Un fel de bubite pe penis (+poza)
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 3bubite in zona penisului
- 0Bubite baza penis
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 0Bubita penis
- 1Candida la barbati
- 0Bubite albe penis
- 0Buba pe uretra
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: