Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
Buna ziua, de ceva timp intampin niste simptome ciudate, astazi in special mi s-a intamplat ceva foarte ciudat, eram intr-un restaurant, si dintr-o data in cotul mainii stangi am simtit niste pulsatii foarte puternice ca intensitate, nedureroase, dar deranjante ca senzatie, pulsatiile s-au simtit in jur de maxim 2 minute, dupa am simtit putin si in mana dreapta dar nu de aceiasi intensitate si sincer sa fiu nu stiu daca era acelasi lucru.
Alte simptome : stare de ameteala tensiunea mica ( cea mai mica 74-32-puls 65 ) usturimi in piept pe partea stanga mai mult pe dreapta mai putin, starea aceea de pulsatie resimtita si in piept stanga dreapta.
Analize efectuate : CT cranian rezultat bun, Teste boli infectioase : Helycobacter Slab Pozitiv, EKG ( 2 EKG la interval de 2 luni ) ambele excelente. Analize la sange totul ok, calciu este la limita inferioara.
Ce credeti ca ar putea fi si ce analize mai recomandati sa fac in continuare ? Problema persista de cateva luni bune !
va multumesc pentru ajutor
PS : am uitat sa mentionez de durerile de gat partea stanga ca un fel de usturime ca si cum partea aceea ar fi inflamata, aceiasi arsura o simt cateodata si in piept pe partea stanga si parca si in centru cateodata.
Alte simptome : stare de ameteala tensiunea mica ( cea mai mica 74-32-puls 65 ) usturimi in piept pe partea stanga mai mult pe dreapta mai putin, starea aceea de pulsatie resimtita si in piept stanga dreapta.
Analize efectuate : CT cranian rezultat bun, Teste boli infectioase : Helycobacter Slab Pozitiv, EKG ( 2 EKG la interval de 2 luni ) ambele excelente. Analize la sange totul ok, calciu este la limita inferioara.
Ce credeti ca ar putea fi si ce analize mai recomandati sa fac in continuare ? Problema persista de cateva luni bune !
va multumesc pentru ajutor
PS : am uitat sa mentionez de durerile de gat partea stanga ca un fel de usturime ca si cum partea aceea ar fi inflamata, aceiasi arsura o simt cateodata si in piept pe partea stanga si parca si in centru cateodata.
4 comentarii
Va rog ajutati-ma cu o informatie, helycobacter-ul poate duce la scaderea tensiunii ?
As dorii sa stiu de ce tensiunea mea este scazuta uneori, ma gandesc sa fie asta cauza ?
Va multumesc
As dorii sa stiu de ce tensiunea mea este scazuta uneori, ma gandesc sa fie asta cauza ?
Va multumesc
nu are legatura cu tensiunea, insa acea bacterie trebuie tratata prin antibiotic si ceva pt stomac prescris de doctor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 2Durere de cap, mana amortita
- 4hemoglobina scazuta, TGP mare, dureri de cap
- 3durere de cap
- 6Ma doare capul intruna, mai ales in zona fruntii si a ochilor
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 3spasme musculare
- 6Formatiuni chistice la nivelul sinusului frontal drept
- 3Durere la atingerea capului
- 3dureri puternice de cap si tremur
- 3Palpitatii sau pur si simplu niste spasme ale muschilor intercostali?
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 4Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 1Dureri de cap
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
Mai multe informații despre: Spasmele musculare Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: