Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
Buna ziua, de ceva timp intampin niste simptome ciudate, astazi in special mi s-a intamplat ceva foarte ciudat, eram intr-un restaurant, si dintr-o data in cotul mainii stangi am simtit niste pulsatii foarte puternice ca intensitate, nedureroase, dar deranjante ca senzatie, pulsatiile s-au simtit in jur de maxim 2 minute, dupa am simtit putin si in mana dreapta dar nu de aceiasi intensitate si sincer sa fiu nu stiu daca era acelasi lucru.
Alte simptome : stare de ameteala tensiunea mica ( cea mai mica 74-32-puls 65 ) usturimi in piept pe partea stanga mai mult pe dreapta mai putin, starea aceea de pulsatie resimtita si in piept stanga dreapta.
Analize efectuate : CT cranian rezultat bun, Teste boli infectioase : Helycobacter Slab Pozitiv, EKG ( 2 EKG la interval de 2 luni ) ambele excelente. Analize la sange totul ok, calciu este la limita inferioara.
Ce credeti ca ar putea fi si ce analize mai recomandati sa fac in continuare ? Problema persista de cateva luni bune !
va multumesc pentru ajutor
PS : am uitat sa mentionez de durerile de gat partea stanga ca un fel de usturime ca si cum partea aceea ar fi inflamata, aceiasi arsura o simt cateodata si in piept pe partea stanga si parca si in centru cateodata.
Alte simptome : stare de ameteala tensiunea mica ( cea mai mica 74-32-puls 65 ) usturimi in piept pe partea stanga mai mult pe dreapta mai putin, starea aceea de pulsatie resimtita si in piept stanga dreapta.
Analize efectuate : CT cranian rezultat bun, Teste boli infectioase : Helycobacter Slab Pozitiv, EKG ( 2 EKG la interval de 2 luni ) ambele excelente. Analize la sange totul ok, calciu este la limita inferioara.
Ce credeti ca ar putea fi si ce analize mai recomandati sa fac in continuare ? Problema persista de cateva luni bune !
va multumesc pentru ajutor
PS : am uitat sa mentionez de durerile de gat partea stanga ca un fel de usturime ca si cum partea aceea ar fi inflamata, aceiasi arsura o simt cateodata si in piept pe partea stanga si parca si in centru cateodata.
4 comentarii
Va rog ajutati-ma cu o informatie, helycobacter-ul poate duce la scaderea tensiunii ?
As dorii sa stiu de ce tensiunea mea este scazuta uneori, ma gandesc sa fie asta cauza ?
Va multumesc
As dorii sa stiu de ce tensiunea mea este scazuta uneori, ma gandesc sa fie asta cauza ?
Va multumesc
nu are legatura cu tensiunea, insa acea bacterie trebuie tratata prin antibiotic si ceva pt stomac prescris de doctor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 3dureri de cap in reprize scurte si sarcina saptamana 16
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 3tumora sau nu?
- 1spasme musculare
- 3Durere de cap intr-un punct
- 0migrene de 3 ani
- 3durere puternica de cap
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 2dureri de cap, nas si gat
- 2dureri de cap si ameteli
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 0Spasme musculare si tremor
- 1Stare de rau, tot felul de simptome
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp