durere de cap
buna ziua! am niste dureri de cap foarte puternice in ultima saptamana. mentionez ca la mine durerile de cap au fost foarte rare pana acum, poate un caz pe an... m-am mutat de o luna in uk. aici e alta presiune atmosferica, mai mare ca in romania. mereu ploua si bate vantul. e posibil sa fie doar din cauze meteo? ma trezesc dimineata cu o durere de cap ca abia reusesc sa ajung la baie sa ma spal pe fata. durerea se amplifica daca ma aplec sau ma ridic, daca imi misca capul in stanga sau dreapta si chiar daca doar inaintez, fara sa-mi misc capul. am incercat cu pastile de tador, dar una singura nu isi face efectul... e nevoie de doua:( am luat 4 zile in fiecare dimineata cate 2 pastile de tador si nu am avut probleme deloc pana seara. seara, durerea revine, nu atat de puternica ca dimineata, dar revine. uneori imi trece cand ma pun in pat la somn, alteori ma trezesc noaptea cu durere de cap. de 3 zile nu am mai luat tador pt ca mi s-a parut cam mult. durerea persista, dar am momente cand inceteaza, pt o ora sau jumate de ora... am observat ca daca ma acopar pe cap cu plapuma si dorm asa, durerea dispare. deasemenea, durerea nu este in acelasi loc mereu. uneori ma doare in stanga, alteori in dreapta, alteori in ambele... nu am probleme sa privesc in lumina puternica, nici cand citesc mai mult si nici nasul infundat. cu toate atsea daca inspir puternic pe nas, durerea e mai puternica. as vrea sa stiu ca si idee daca pot avea sinuzita sau alta complicatie, sau e doar ceva trecator datorat vremii, pana mi se obisnuieste organismul cu clima din uk. mentionez ca nu beau cafea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 2dureri de cap
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3Am dureri de cap!
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 8Buna ziua.. am dureri de cap
- 1febra mare si dureri de cap
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 2anxietate si dureri de cap
- 5Medicament pt durere de cap.
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 1Durere ascutita la ceafa
- 3Durere de cap
- 2Durere foarte mari de cap.
- 6Durere groaznica de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: