Am administrat anticoncepționalele greșit?
Buna ziua, de o luna jumătate am început tratament penteu acnee cu anticoncepționale Belara.
Prima pilula am administrat-o in prima zi a ciclului menstrual. Am făcut corect?
După care, după 13-14 pilule administrate au început scurgeri maronii și au durat exact pina la începerea menstruației propriu zise. După ce am administrat toate cele 21 de pilule am așteptat 7 zile și am început alt pachet de belara.
Vreau sa menționez ca de fapt acneea e mai abundentă și vulgara din păcate, nu văd nici un efect estetic, bă din contra(((
Ce trebuie sa fac, am administrat incorect pilulele?
Prima pilula am administrat-o in prima zi a ciclului menstrual. Am făcut corect?
După care, după 13-14 pilule administrate au început scurgeri maronii și au durat exact pina la începerea menstruației propriu zise. După ce am administrat toate cele 21 de pilule am așteptat 7 zile și am început alt pachet de belara.
Vreau sa menționez ca de fapt acneea e mai abundentă și vulgara din păcate, nu văd nici un efect estetic, bă din contra(((
Ce trebuie sa fac, am administrat incorect pilulele?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 403sotret-roacutanne
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 14Iarasi acneea !!!
- 3contraceptie si tratament acnee
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 1stiti produse antiaccneice?
- 3Acneea - Cum se foloseste mai bine Clearogen?
- 3cum pot scapa de acnee?
- 5Acnee - demodex
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 1Cosurile nu mai trec
- 6Acnee care nu mai trece
- 2Acnee
- 1A folosit cineva Nonacne pentru tratarea acneei?
- 1Acnee ce solutie imi recomandati
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
Mai multe informații despre: tratament pentru acnee
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: