Alunite rosii
Buna ziua,
De ceva timp mi-au aparut niste alunite, sa le zic asa, de culoare rosiatica-mova, am avut si tratament pentru ele cu diverse creme de la diversi medici, dar tot imi stau pe creier si vreau sa scap de ele. Aceste alunite dispar si reapar in diverse locuri pe suprafata scrotului. Nu am nici un fel de durere usturime, aparand parca din senin. Am mai inteles de la un medic ca acestea sunt niste celule si asa apar la unele persoane si nu ai ce le face dar as vrea sa stiu si eu un raspuns, ce sunt de fapt si daca pot fi vindecate.
Va multumesc!
De ceva timp mi-au aparut niste alunite, sa le zic asa, de culoare rosiatica-mova, am avut si tratament pentru ele cu diverse creme de la diversi medici, dar tot imi stau pe creier si vreau sa scap de ele. Aceste alunite dispar si reapar in diverse locuri pe suprafata scrotului. Nu am nici un fel de durere usturime, aparand parca din senin. Am mai inteles de la un medic ca acestea sunt niste celule si asa apar la unele persoane si nu ai ce le face dar as vrea sa stiu si eu un raspuns, ce sunt de fapt si daca pot fi vindecate.
Va multumesc!
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Alunita taiata
- 2alunite proeminente
- 3Alunite cu -picior-
- 3As dori un raspuns cat mai urgent despre o alunita
- 5Alunita pe gat care tot se inegreste
- 3alunite cu contur neregulat...vreun pericol?
- 1alunita
- 3alunita mare
- 15pete pe corp
- 0alunite!
- 6alunite in zona genitala
- 4Excrescenta piele- skin tag.
- 2Alunita rupta
- 1Alunita mare neregulata
- 1aluniță care se micşorează
- 1Alunita nou aparuta
- 1Nev Displazic (alunita cu aspect neobisnuit)
- 2Alunite proeminente / pete maronii
- 1Alunita - punctulete negre și scoarta
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: