alunite ciudate
Buna ziua,
Am 29 de ani, am pielea alba, ochi albastri si multe alunite pe corp. Nu obisnuiesc sa ma expun la soare. De vreo 3 ani, cred, mi-au aparut pe corp doua alunite cam ciudate. Una o avea de mai multi ani, dar a inceput sa creasca in inaltime si a devenit parca foarte fragila. Nu s-a rupt niciodata, dar e moale si mi-e frica deoarece se afla sub sani deci se poate rupe destul de usor de la sutien. Culoarea ei e putin mai inchisa decat culoarea pielii mele iar varful e mai inchis la culoare. Cealalta alunita, care a aparut acum vreo trei ani, e la culoarea pielii, moale si creste mult in inaltime. E localizata in zona inghinala. Sa-mi fac griji? Va multumesc mult!
Am 29 de ani, am pielea alba, ochi albastri si multe alunite pe corp. Nu obisnuiesc sa ma expun la soare. De vreo 3 ani, cred, mi-au aparut pe corp doua alunite cam ciudate. Una o avea de mai multi ani, dar a inceput sa creasca in inaltime si a devenit parca foarte fragila. Nu s-a rupt niciodata, dar e moale si mi-e frica deoarece se afla sub sani deci se poate rupe destul de usor de la sutien. Culoarea ei e putin mai inchisa decat culoarea pielii mele iar varful e mai inchis la culoare. Cealalta alunita, care a aparut acum vreo trei ani, e la culoarea pielii, moale si creste mult in inaltime. E localizata in zona inghinala. Sa-mi fac griji? Va multumesc mult!
2 comentarii
Buna seara! Avand in vedere ca au aparut modificari de forma si culoare ale nevilor( alunitelor), va recomand excizia acestora si examen histopatologic.Pentru o excizie corecta si rezultat estetic postoperator, va recomand sa mergeti la o Clinica de Chirrugie Plastica. Numai bine
Va multumesc tare mult pt raspuns. Deci ar trebui sa-mi fac griji...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sa fie un simplu neg sau altceva?
- 26Nev - Alunita. Sfaturi
- 3Rog raspunsul unui medic: alunita rosie care a crescut
- 8Mi-am rupt o parte dintr-o alunita, din greseala
- 17o alunita diagnosticata ca fiind melanom malign
- 6Regret ce am facut.
- 0alunite!
- 2alunita asta e sanatoasa?
- 1Melanom?
- 1Alunita rupta
- 2Probleme cu o alunita