Alunita inestetica
![IustinaPopa](/arata_img.php?img=cont_88169.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara. Am si eu o problema. Am o alunita pe care as vrea s-o indepartez. Este pe obraz si ma deranjeaza. As vrea sa stiu care sunt preturile in functie de metoda si care sunt riscurile. E bine sa o scot sau sa o las acolo? E urata dpdv estetic...Dar vreau sa stiu cum e mai bine pentru sanatate... Multumesc!
3 comentarii
![Dr. Laura Palii](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Cea mai usoara si rapida metoda - eliminarea cu azot. Nu se foloseste anestezie, nu necesita spitalizare si nici medicamente in timpul sau dupa eliminare. Senzatia ar fi o usoara intzepatura, usor tolerata. O saptamana dupa are plasture si se evita contactul cu apa si soarele. Din pacate nu stiu unde se poate face, dar sunt convinsa ca ai sa gasesti.
Eu mi-am facut inafara, unde m-a costat cu drum dus-intors 400 ron, dar am scos mai multe alunitze. Daca nu gasesti, poate esti dispusa sa pleci inafara, atunci as putea sa-ti dau detalii.
Eu mi-am facut inafara, unde m-a costat cu drum dus-intors 400 ron, dar am scos mai multe alunitze. Daca nu gasesti, poate esti dispusa sa pleci inafara, atunci as putea sa-ti dau detalii.
![IustinaPopa](/arata_img.php?img=cont_88169.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am bac si am mult de invatat deci nu as putea pleca... Ma gandeam la o operatie. Am mai citit ca e tot la fel de rapida. M-ar interesa un pret pentru interventia chirurgicala. Va multumesc pentru raspuns!
![Misica](/arata_img.php?img=cont_100277.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Alunitele sunt foarte periculoase, de ce te complici cu o operatie?
Eu am avut vreo 5 alunite pe care ni le-a inlaturat un batran din Cluj care are o solutie secreta. E foarte cunoscut la noi in zona.
La el a fost si mama, prietenul meu, o prietena ce avea una foarte mare pe spate, o colega de-a mamei ce avea 2 semne mari pe nas ba chiar si o actrita de la tv pe care nu mai stiu cum o chiama
. Batranul a rezolvat mii de oameni si toate cazurile au reusit, mai ales ca ii noteaza pe toti intr-un carnet, cu nr de telefon. Plus ca cere un pret simbolic.
Chestia functioneaza cam ca si azotul, doar ca elimina chiar si alunitele cancerigene. Daca vrei, iti dau adresa si vei afla de la el mai multe informatii.
Eu am avut vreo 5 alunite pe care ni le-a inlaturat un batran din Cluj care are o solutie secreta. E foarte cunoscut la noi in zona.
La el a fost si mama, prietenul meu, o prietena ce avea una foarte mare pe spate, o colega de-a mamei ce avea 2 semne mari pe nas ba chiar si o actrita de la tv pe care nu mai stiu cum o chiama
. Batranul a rezolvat mii de oameni si toate cazurile au reusit, mai ales ca ii noteaza pe toti intr-un carnet, cu nr de telefon. Plus ca cere un pret simbolic.
Chestia functioneaza cam ca si azotul, doar ca elimina chiar si alunitele cancerigene. Daca vrei, iti dau adresa si vei afla de la el mai multe informatii.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunita
- 15alunita agatata...va rog o parere urgent
- 3alunite aparute spontan
- 3alunite rosii ca nisite intepaturi de ac
- 3Rog raspunsul unui medic: alunita rosie care a crescut
- 11vreau sa scap de toate alunitele
- 3Se poate sa fie maligna ?
- 3alunite in zona genitala
- 3alunita mare
- 2alunite ciudate
- 4Excrescenta piele- skin tag.
- 2Nev pigmentar
- 1alunitele sunt grave?
- 1alunita traumatizata
- 1Nev Displazic (alunita cu aspect neobisnuit)
- 1Alunita suspecta ?
- 1Alunita cu "probleme"
- 2Alunita (?) noua aparauta pe piept in interval de un an
- 2Umflatura dureroasa in locul unde am avut aluniță
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: