alunita

Buna ziua,
Pe fesa stanga, în zona liniei de la chilot, am o alunita, a crescut odata cu mine, mai ales in timpul sarcinii, are 6 mm, este ovala iesita în relief, maronie cu margini regulate De o luna de zile am o durere groaznica de picior, imi amorteste, am furnicaturi, caldura locala în zona alunitei.Daca apas in jurul alunitei nu ma doare, nu ma mananca, nu ma ustura, simt doar durere in tot piciorul incepand din zona lombara.Sa fie de la alunita sau de la coloana durerea?Mentionez ca am probleme de coloana si ameteli.
Am fost la dermatolog si mi-a spus sa-mi scot alunuta, dar imi este teama.
Pe fesa stanga, în zona liniei de la chilot, am o alunita, a crescut odata cu mine, mai ales in timpul sarcinii, are 6 mm, este ovala iesita în relief, maronie cu margini regulate De o luna de zile am o durere groaznica de picior, imi amorteste, am furnicaturi, caldura locala în zona alunitei.Daca apas in jurul alunitei nu ma doare, nu ma mananca, nu ma ustura, simt doar durere in tot piciorul incepand din zona lombara.Sa fie de la alunita sau de la coloana durerea?Mentionez ca am probleme de coloana si ameteli.
Am fost la dermatolog si mi-a spus sa-mi scot alunuta, dar imi este teama.
2 comentarii

Nu-ti fie teama, , scoate-o caci e cam maricica si risti sa o traumatizezi mereu prin miscare si frecare...pentru durerea lombara adreseaza-te unui reumatolog caci nu provine de la alunita.

Va multumesc pentru raspuns.Am sa o scot dar prima data vreau sa-mi fac o dermatoscopie sa vad de ce natura e, iar la mine in oras nu exista asemenea aparat, ar trebui sa ma duc la Cluj.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 179alunite albe pe interiorul pielii al penisului
- 2alunite proeminente
- 2alunite sau -semne de mama-
- 2alunite
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 6Alunita rupta... urgent
- 3melanom malign gradul 4 dupa extirparea chirurgicala a unei alunite
- 2alunita rosie
- 0Alunite, negi Inestetici
- 5După scoaterea unei alune
- 4Alunita s-a deschis la culoare