alunita
Buna ziua,
Pe fesa stanga, în zona liniei de la chilot, am o alunita, a crescut odata cu mine, mai ales in timpul sarcinii, are 6 mm, este ovala iesita în relief, maronie cu margini regulate De o luna de zile am o durere groaznica de picior, imi amorteste, am furnicaturi, caldura locala în zona alunitei.Daca apas in jurul alunitei nu ma doare, nu ma mananca, nu ma ustura, simt doar durere in tot piciorul incepand din zona lombara.Sa fie de la alunita sau de la coloana durerea?Mentionez ca am probleme de coloana si ameteli.
Am fost la dermatolog si mi-a spus sa-mi scot alunuta, dar imi este teama.
Pe fesa stanga, în zona liniei de la chilot, am o alunita, a crescut odata cu mine, mai ales in timpul sarcinii, are 6 mm, este ovala iesita în relief, maronie cu margini regulate De o luna de zile am o durere groaznica de picior, imi amorteste, am furnicaturi, caldura locala în zona alunitei.Daca apas in jurul alunitei nu ma doare, nu ma mananca, nu ma ustura, simt doar durere in tot piciorul incepand din zona lombara.Sa fie de la alunita sau de la coloana durerea?Mentionez ca am probleme de coloana si ameteli.
Am fost la dermatolog si mi-a spus sa-mi scot alunuta, dar imi este teama.
2 comentarii
Nu-ti fie teama, , scoate-o caci e cam maricica si risti sa o traumatizezi mereu prin miscare si frecare...pentru durerea lombara adreseaza-te unui reumatolog caci nu provine de la alunita.
Va multumesc pentru raspuns.Am sa o scot dar prima data vreau sa-mi fac o dermatoscopie sa vad de ce natura e, iar la mine in oras nu exista asemenea aparat, ar trebui sa ma duc la Cluj.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Alunite de cca.5-6 mm.
- 3alunite rosii ca nisite intepaturi de ac
- 6Alunita rupta... urgent
- 8Mi-am rupt o parte dintr-o alunita, din greseala
- 11vreau sa scap de toate alunitele
- 4Nevi displazici
- 3Alunita in cateva zile?
- 0Mi s-a rupt o alunita acum un an e frunte...
- 6interpretare biopsie alunita
- 1alunita din nastere
- 2Pata alunita copil 4 ani
- 0Rezultat imunohistochimie - interpretare urgent
- 1Alunita
- 1alunitele sunt grave?
- 1Alunita nou aparuta
- 3Neg inflamat dupa ce a fost legat cu fir de par de cal
- 1Tatuaj peste alunite
- 1Nev albastru
- 4Excizie alunita
- 2Alunite proeminente / pete maronii