alimentatia unei adolescente
buna am 17 ani trec in clasa a 11a si o sa invat dupa amiaza, vreau sa ma alimentez corect, de 1 an de zile nu mai mananac prajeli, cartofi prajiti, dar nu am renuntat complet la dulciuri, mananc destul de des lactate, iar carne rareori, imi plac ffff mult salatele de rosii cu castraveti si le consum aproape zilnic.E buna alimentatia?rareori mananc dupa ora 8 sau 9 pt ca incerc sa am un mic dejun bogat.ce imi recomandati?vreau sa-mi mentin greutatea dar sa fiu si sanatoasa.am aprox47kg, 1, 66m.beau fff multa apa.plz un raspuns.multumesc anticipat
2 comentarii
Este excepţional de bună atât alimentaţia, cât şi greutatea. Felicitări. Boala pe care am observat-o cel mai frecvent la adolescenţi - adolescente este consumul de sucuri carbogazoase - mai ales Cola. Feriţi-vă de acest obicei, e exact ca fumatul, dă dependenţă psihică.
Esti un pic cam sub greutate, iti recomand sa mananci zilnic carne de peste sau pui, o portie cat palma ta de mare, sa continui cu lactatele si branzeturile, 5 portii de legume si fructe, apa cel putin 2l pe zi, fara sucuri sau fast food si totul va fi bine.Succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dieta
- 2Masa de seara
- 9alimentatie-nutritie-dieta
- 8dieta personalizata la adolescent
- 8Regim alimentar - minus 20 kg
- 3adolescenta nu mananca foarte mult, dar este peste greutatea normala
- 0dieta de adolescenta
- 2Greutate ideala si calorii in adolescenta
- 2Am 16 ani si vreau sa slabesc
- 2Adolescent vegan
Mai multe informații despre: Alimentatia la adolescent