adolescenta nu mananca foarte mult, dar este peste greutatea normala
Am fata de 13 ani, nu mananca mult, este peste greutatea normala, ce pastile poate sa ia?
3 comentarii
Sa nu ia pastile de slabit in nici un caz! Mergeti cu ea mai bine la endocrinolog.
Sa faca sport, dar moderat, nu pana la epuizare
Multa sanatate!
Sa faca sport, dar moderat, nu pana la epuizare
Multa sanatate!
Nu sunt bune pastilele de slabit, mergeti cum a spua doamna Anastasia la endocrinolog caci daca este de pastile ii recomanda dr in functie de rezultatul analizelor.Eu mi-am mentinut greutatea si cand i-am spus ca vreau sa mai slabesc mi-a prescris niste pastile dar nu va pot spune cum se numesc pentru ca difera de la organism la.mai ales ca fata dv are doar 13 ani.Mergeti la endo pentru ca o sa-i dea si dieta sau ce are voie sa manance si ce nu.Sanatate si succes!
xMAMI cate kg aveti d-vs? Dar cei din familie? Cum era copilul la 6-7 ani? Ce alimentatie predomina in casa? Mai aveti un alt copil? De ce v-ati gandit la pastile? Sugestia mea este sa cititi d-vs, nu copilul cartea " DIETA MINTII " scrisa de Bogdan Tudor si apoi sa vedeti unde anume este problema la copilul d-vs. Astept sa-mi spuneti ce alte probleme aveti cu copilul cu exceptia greutatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 3dieta
- 8dieta personalizata la adolescent
- 2nu mi se dezvolta sanii
- 8Regim alimentar - minus 20 kg
- 5baiatul meu are o crestere lenta
- 3sunt schimbari la o adolescenta dupa ce isi incepe viata sexuala?
- 0dieta de adolescenta
- 2inaltimea fetelor la 12 ani
- 0adolescent prea slab?
- 2Greutate ideala si calorii in adolescenta
- 0Schimbari sexuale.
- 2Am 16 ani si vreau sa slabesc
- 2Adolescent vegan
Mai multe informații despre: Alimentatia la adolescent Dezvoltarea adolescentului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: